a mógł zostać "zahaczony"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pener nie ma życia, Pener nie ma życia... nananananana
Pener, prześpij się od czasu do czasu
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
znam typa co taki Hak wszedł mu nosem a wyszedł na czole.
ale pies mu mordę lizał jak nie potrafi podczepiać ;p
Pener666 to 3zmianowa grupa zorganizowana ;D !!
ale pies mu mordę lizał jak nie potrafi podczepiać ;p
Pener666 to 3zmianowa grupa zorganizowana ;D !!
Pener666
Zajebiste robisz wrzuty na sadola, masz niezłe komentarze, ale skąd masz na to kurwa czas...
Pewnie jesteś na rencie, przykuty do wózka, a komputerem posługujesz się za pomocą jednego sprawnego palca.
Zajebiste robisz wrzuty na sadola, masz niezłe komentarze, ale skąd masz na to kurwa czas...
Pewnie jesteś na rencie, przykuty do wózka, a komputerem posługujesz się za pomocą jednego sprawnego palca.
Towdi napisał/a:
to nie jest palec
ja moja krowe na grubszym łańcuchu wyprowadzam
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów