Farciarz ma farta bo podchodząc pod ramię koparki grzebiącej w czymś doznaje jej urwania i spadnięcia tuż obok. Gdyby spadła a niego to by go przygniotła, ale nie trafiła więc przeżył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bez kitu miał farta jebaniec
Jestem rolnikiem i jestem ekspertem. Tu porostu koparkowy nie zamknął zamka.
Przeżył więc piwa nie będzie
@up
Życzę ci kurwa z całego serca abyś ty kiedyś trafił na taką akcje i aby łycha zabiła.... a ty nagrałbyś to w poziomie
Życzę ci kurwa z całego serca abyś ty kiedyś trafił na taką akcje i aby łycha zabiła.... a ty nagrałbyś to w poziomie
S.T.U_Cummins napisał/a:
operator nie ma możliwości sterowania zamkami hydraulicznymi, to taki rodzaj "bezpiecznika" który ma zapobiegać takim sytuacjom w przypadku np. pęknięcia przewodu. Albo operator jest baranem i nie domknął szybkozłącza albo miał pecha i powstały 2 awarie na raz (spadek ciśnienia i zjebany zamek)Jestem rolnikiem i jestem ekspertem. Tu porostu koparkowy nie zamknął zamka.
Taki suchar na dziś z okazji tego filmiku.
Szedł facet obok zepsutej koparki...
... i dał się nabrać.
Ba dum tss.
Szedł facet obok zepsutej koparki...
... i dał się nabrać.
Ba dum tss.
I w ten oto sposób technika mająca ułatwiać życie, niemal tego życia pozbawiła Zwykły sworzeń pozwalał unikać takich sytuacji, tylko zmiana łyżki była dużo bardziej problematyczna.
Zdaniem Eksperta:
na chuj tam lazł..
na chuj tam lazł..
kevlarx napisał/a:
@Mechaniczna Pomarancza
o szybkozłączu słyszałeś?
Tak, a nawet jak przeczytasz dokładnie to zobaczysz że o nim wspomniałem. Przepracowałem 3 lata na starej zajechanej 27 tonowej komatsu gdzie nietrzymające zamki to był najmniejszy problem, trzeba było pamiętać żeby co 2-3 godziny domknąć adapter... Bohater filmiku najwyraźniej o tym zapomniał.
@Edit szybkozłącze (adapter) i zamek hydrauliczny to 2 różne części.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów