📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wersja hatchback
Biedna psina.
Prawdopodobnie zespół Klippla-Feila polegający na zrośnięci kręgów szyjnych albo na zmniejszonej ich liczbie.
Prawdopodobnie zespół Klippla-Feila polegający na zrośnięci kręgów szyjnych albo na zmniejszonej ich liczbie.
kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
Zgodnie z obecną retoryką Niemiec, to z pewnością owczarek nazistowski.
kurwa jak widze jakiegos uposledzonego czlowieka to jakos mi go nie szkoda i nie wzbudza we mnie zadnych emocji, ot jest sobie jakas niedołęga. A jak widze takiego psa to miserce sciska ze biedna psinka i zal mi go. Co ze mna kurwa jest?
kurwa jak widze jakiegos uposledzonego czlowieka to jakos mi go nie szkoda i nie wzbudza we mnie zadnych emocji, ot jest sobie jakas niedołęga. A jak widze takiego psa to miserce sciska ze biedna psinka i zal mi go. Co ze mna kurwa jest?
Jestes zoofilem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów