W związku z Fashion Week Poland w Łodzi nawet ludzie "biedni" przybrali awangardowe jak na aktualne czasy stroje. Na jednym z profili na fb pojawiło się zdjęcie jadącego na pokaz modela w ubraniach znanego projektanta Antonio Macierow.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
szyld Real Office - był tam kiedyś Skórimpex, ale oczywiście okazał się nierentowny i został zlikwidowany (bo państwowe to trzeba likwidować). Poza tym to jest na dzielnicy Bałuty, osiedlu Teofilów przy ulicy Aleksandrowskiej i Traktorowej (chyba przy tej bo nie pamiętam dokładnie czy to jest skrzyżowanie z Traktorową).
EDIT: no i jeszcze można poznać po obiciu siedzisk jak ktoś jest z Łódzi
szyld Real Office - był tam kiedyś Skórimpex, ale oczywiście okazał się nierentowny i został zlikwidowany (bo państwowe to trzeba likwidować). Poza tym to jest na dzielnicy Bałuty, osiedlu Teofilów przy ulicy Aleksandrowskiej i Traktorowej (chyba przy tej bo nie pamiętam dokładnie czy to jest skrzyżowanie z Traktorową).
EDIT: no i jeszcze można poznać po obiciu siedzisk jak ktoś jest z Łódzi
Wkurwiaja mnie tematy z bezdomnymi bo mi sie szkoda takich ludzim robi. Myslisz ze jak jestes na studiach to jestes geniuszem? Powiem ci tyle ludzie bez studiow z kreatywnoscia zrobia wiecej niz ty w swoim calym szarym zyciu.
xarkons napisał/a:
Wkurwiaja mnie tematy z bezdomnymi bo mi sie szkoda takich ludzim robi. Myslisz ze jak jestes na studiach to jestes geniuszem? Powiem ci tyle ludzie bez studiow z kreatywnoscia zrobia wiecej niz ty w swoim calym szarym zyciu.
Co ma piernik kurwa do wiatraka!? Tylko nieliczny odsetek tych bezdomnych i to dosłownie max 2% jest bezdomnym bez własnej w tym winy:| Reszta to pierdolone obszczymurki i pasożyty ;]
Poza tym to jest sadistic... tu ludziom ludzi nie szkoda ;]
fantomasik napisał/a:
Co ma piernik kurwa do wiatraka!? Tylko nieliczny odsetek tych bezdomnych i to dosłownie max 2% jest bezdomnym bez własnej w tym winy:| Reszta to pierdolone obszczymurki i pasożyty ;]
Poza tym to jest sadistic... tu ludziom ludzi nie szkoda ;]
Nie kazdy ma zanizony iloraz inteligencji do poziomu jebanego szympansa. W dupie byles gowno widziales. To ze tobie nie szkoda to nie znaczy ze musze byc taki jak ty nie sadzisz? Wypierdalaj ze swoim generalizowaniem ludzi.
gressive-Jest to Łódź, dokładnie Teofilów bo poznaje biurowiec budujący się w tle. Dokładnie ulica Aleksandrowska, a tramwaj którym jedzie to 13,8 lub 2 Pozdrawiam !
xarkons napisał/a:
Nie kazdy ma zanizony iloraz inteligencji do poziomu jebanego szympansa. W dupie byles gowno widziales. To ze tobie nie szkoda to nie znaczy ze musze byc taki jak ty nie sadzisz? Wypierdalaj ze swoim generalizowaniem ludzi.
W żadnym ze zdań mojej wypowiedzi, nie obraziłem Ciebie, więc nie życzę sobie osobistych wycieczek w moja stronę. Wybaczam Ci ten "pojazd" po mojej osobie, bo jak rozumiem poczułeś się urażonym bezdomnym. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz...komu w zamian za użyczenie na chwilę komputera i internetu dałes dupy pod mostem!? A może ty Ty jesteś na tym zdjęciu!?
zwykły menel i tyle
Swoją drogą taka osoba wydaje się mi wolna. Nam wydaje się, że ona jest stuknięta, ale wystarczy pomyśleć chwilę inaczej to my jesteśmy stuknięci bo, jesteśmy "zniewoleni" przez modę, zwyczaje, zachowanie. Krótko mówiąc jesteśmy tacy jacy są inni. Myśląc inaczej możemy pomyśleć, że typ na fotce, oszukał "system" i nie jest zniewolony przez nic, ani modę, ani zwyczaje. Jest sobą i robi co chce. Śmiejemy się z tych ludzi bo wyglądają inaczej mimo, że to tacy sami ludzie jak my. Dla nich to cały świat jest taki, jak on jeden dla całego świata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów