📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@Flushingflash
Nie pytam z jakich powodów we wtorek rano umieszczasz znalezione w niewyjaśnionych okolicznościach filmy dot. jazdy autobusem.
Nie pytam z jakich powodów we wtorek rano umieszczasz znalezione w niewyjaśnionych okolicznościach filmy dot. jazdy autobusem.
No gdyby ciężarówka troszkę nie zjechała to mogła być niezła czołówka :]
to chyba dzieci w autobusie juz nie śpiewają ze chcą do lasu na siku :p
To musi być fake ... zawsze mają opóźnienia
Kiedyś wracałem z Francji to jak w nocy się przebudziłem to widziałem jak kierowcy łeb co chwile opadał bo zasypiał.
@Xenomorph08 - odwiedź Egipt. Z Sharm el Sheikh jechałem do Gizy. Pamiętam jak wracaliśmy, już noc, ciemno jak w dupie, a kierowca z drugim kierowcą i z dwoma żołnierzami prowadząc gra w karty i co chwila się śmieje tak, że szyby drżały. Araby to bezstresowy lud.
To jest nic, ja jechałem busem do Holandii, zastępczy kierowca napierdolony jak szpadel, z resztą cały bus był schlany. Zatrzymaliśmy się na stacji w Niemczech a kierowca tak: "Który tu jest trzeźwy i ma prawo jazdy bo ja już nie wyrabiam" To był ostatni mój wyjazd busem :|
Maciekkk9 napisał/a:
no właśnie nie pamiętam lecz to kiedyś był hit w chujZna ktoś nazwe tracku kierowcy tira ? ^^
edit
The Soundlovers - Surrender
pewnie z Burakami jechal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów