Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie bede do tego walił bo nie mam pewności czy ta osoba pod stołem to kobieta czy coś innego (pedał, trans, helikopter szturmowy)

To żaden gratis. Nie miała kasy żeby zapłacić.
Jak siedzi pod ladą to dziadkowi nawet uroda nie przeszkadza.
Dobrze, że nie pokazali jakiegoś krawaciarza z teczką bez drobnych ....
Jak siedzi pod ladą to dziadkowi nawet uroda nie przeszkadza.
Dobrze, że nie pokazali jakiegoś krawaciarza z teczką bez drobnych ....
Trochę gejowe te hotdogi. Te coś pod stołem przypomina chlopa nie babe.
Przecież to pedał mu jakiś obciąga. AAA tfuu j🤬e pedalstwo do kwasu!!!
pazuzu napisał/a:
Nie ma to jak przyjść z synem do pracy
Twój też Ci w pracy gałe op🤬la ?

podpis użytkownika
poker better than life
K🤬sorożec napisał/a:
Produkują handmade sos. Choć w tym przypadku mouthmade xD
teraz to się nazywa "kraftowy"
RAZAK napisał/a:
Twój też Ci w pracy gałe op🤬la ?
A Tobie nie?? dziwną masz rodzinę 🙂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie