📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:40
🔥
Koniec jazdy
- teraz popularne
Ni chuja to nie jest węgorz. Posłuchajcie starego wędkarza
Mimo iż były trzymane w wodzie, to chyba nie węgorze, węgorze nie mają takich jaj w sobie...
może je wkładają do wody(zimnej) żeby były "zamulone" i nie spierdalały z miski?
Węże są zmienno cieplne.
Węże są zmienno cieplne.
nawet smacznie to wygląda Chciałbym spróbować czegoś w tym stylu.
Ale nie w restauracji.
Ale nie w restauracji.
Bardzo bym chciał, aby ktoś mógł podobnie przyrządzać polskie potrawy czy jakiekolwiek inne bez niepotrzebnych regulacji polskich i unijnych. Przechodzisz sobie koło takiego stoiska, płacisz kasiórkę, czekasz i wcinasz dwa razy taniej i lepiej niż dzisiaj.
@up absolutnie się zgadzam. Chuj mnie obchodzą jakieś licencje, sanepidy, skończony gastronomik czy co tam jeszcze. Jak widzę cały proces i coś mi nie przypasuje, to nie będę tam jadł, a jak zobaczę takie mistrzostwo jak na filmiku to z przyjemnością powiem "reszty nie trzeba". Byłoby pięknie.