Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po pierwsze faszyzm (wzorowany na silnym panstwie imperialnym Rzymu) to nie nazizm
a po drugie gest wyciagnietej reki byl od zawsze symbolem pochwaly i dumy, tylko po wojnie od razu jest nazywane "hajlowaniem". tylko ludziom sie juz od propadandy lewakow w glowach popierdolilo, i zaraz wszystkiemu przyklejaja epitet taki co rowna sie publicznym potepieniem.
no, nie, w ogóle. ludzi, którzy wywodzą się z subkultury nazi-skinów, po pijaku krzyczą "heil hitler", tylko od święta zakładają brunatne koszule i "wykonują salut rzymski", w ogóle nie można porównać do nazistów.... wszystko lewacka i żydowska propaganda. rzymianie się kurwa jego mać znaleźli. rzymianie słowian jako niewolników sprzedawali, wy debile
jaki kraj - taki faszyzm. niemcy mieli hitlera, włochy mussolliniego, my dmowskiego.Zgodnie z Waszym rozumowaniem to powinniśmy Romana Dmowskiego i cały przedwojenny ONR okrzyknąć faszystowskim i wymazać z książek od historii za ten gest! :||||||
nie wiem czemu człowiek, który na kilka dni przed bitwą warszawską spierdolił ze stolicy do poznania, nagle teraz jest wielkim bohaterem walki z komunizmem
Jak ten spróchniały Michnik powiedział, że to faszyzm to nagle okazało się, że gest jest zaczerpnięty od Hitlera.
jaki kraj - taki faszyzm. niemcy mieli hitlera, włochy mussolliniego, my dmowskiego.
nie wiem czemu człowiek, który na kilka dni przed bitwą warszawską spierdolił ze stolicy do poznania, nagle teraz jest wielkim bohaterem walki z komunizmem
Zasadniczo w dupie mam działania Dmowskiego po wojnie, jak to było z wieloma polskimi mężami stanu jemu również po odzyskaniu niepodległości odwaliło (podobnie jak Piłsudskiemu), jednakże ze względu na swój wkład w odzyskanie przez Polskę niepodległości należy się temu człowiekowi duży szacunek.
o co?
pytam sie o co?
pewnie o to że niewielu z was wie co te "pozdrowienia"znacza kolega Freaqs był w wojsku (domyslam sie) a reszta to niech dalej siedzi w domu przed kompem i komentuje cos o czym nie ma zielonego pojęcia.
"Rosół bez kury to zwykła zupa
chłopak bez wojska to zwykła dupa"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów