📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Większa masa = większy pęd = większe pierdolnięcie!
sidorcia napisał/a:
Ja jestem gruba i wychodzę z domu, i przeszkadza Wam to jak idę sobie ulicą? Nikt nie musi na mnie patrzeć, prawda? A zdarza mi się zaliczyć jakąś wpadkę, jak każdemu Też jestem człowiekiem.
Spaślak to nie człowiek. Takiej istocie bliżej do wieloryba także nie pochlebiaj sobie.
Masz, wpierdalaj...
@up Przez ciebie kilku studentów właśnie rozjebało się o monitor.
mrlewy96 napisał/a:
I ja też jestem gruby, mogę iść z wami?
a może niech chudzielce idą gdzieś indziej, a nie my? xD
Mom and Death napisał/a:
Lubisz takie zabawy ? To następnym razem wrzuć relację na harda, zamiast się dopierdalać do postów... Grubasie.
Zanim zaczniesz cos negować dowiedz się najpierw co negujesz
sadistic.pl/najglupszy-skuterzysta-swiata-vt128929.htm1293407
Wiecie jak poprawić humor człowiekowi
Tylko nie pomyl pojęcia szczupły i zajebiście zbudowany z chudzielcem.
Co ja też najlepszego pierdole! Tym grubym szmatom można w pizde dwie dłonie włożyć i kurwa zaklaskać.... Przedni widok jak sobie grube świnie robią krzywde! Piwo
sidorcia napisał/a:
a może niech chudzielce idą gdzieś indziej, a nie my? xD
Tylko nie pomyl pojęcia szczupły i zajebiście zbudowany z chudzielcem.
Wpadki grubasów bawią mnie podwójnie . A jeśli jesteś grubasem to sie nie afiszuj bo widzisz co z tego wychodzi ,chcą byc fajni a tylko szczupli mają z nich polewke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów