📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Grubasy nie powinny wychodzić z domu.
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
MauMauMaurycy napisał/a:
Po tagach szukałem ale nie znalazłem
Kurwa, mniejszej czcionki nie było??
Mom and Death napisał/a:
Grubasy nie powinny wychodzić z domu.
no, powinny siedzieć w domu i wypisywać takie rzeczy. Obrażać to trzeba umieć. Słoik w dupę
Ja jestem gruba i wychodzę z domu, i przeszkadza Wam to jak idę sobie ulicą? Nikt nie musi na mnie patrzeć, prawda? A zdarza mi się zaliczyć jakąś wpadkę, jak każdemu Też jestem człowiekiem.
petru23 napisał/a:
Kurwa, mniejszej czcionki nie było??
Widzę że masturbacja ci pogarsza wzrok
Nie rozumiem skąd taka nienawiść do otyłych ludzi?
Cytat:
. Słoik w dupę
Lubisz takie zabawy ? To następnym razem wrzuć relację na harda, zamiast się dopierdalać do postów... Grubasie.
wpadłem tu na chwilę ,a już ktoś mi dżem wyżarł z lodówki
*sypki drift po blacie*
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów