18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Fatalna pomyłka
Salieri16000 • 2019-03-25, 19:36
Brazylijska funkcjonariuszka policji, będąca po służbie, zareagowała na atak i ostrzelała przestępcę w Butantã, w zachodniej strefie stolicy stanu. Bandyta został zabrany do szpitala, jednak jego obrażenia okazały się śmiertelne:

Zgłoś
Sadic 2019-03-25, 19:41 10
Nakarmiła fajtfusa ołowiem .
Zgłoś
Rozjebie 2019-03-25, 19:55 42
Lubie czytać/ oglądać jak laski rozpierdalają jebanych nieudaczników - piwko
Zgłoś
Budrys2000 2019-03-25, 20:21 10
Jednego śmiecia mniej
Zgłoś
Mortifervs 2019-03-25, 20:44 6
Mogła mu jeszcze ze dwa ostrzegawcze w głowę sprzedać.
Zgłoś
O................n 2019-03-25, 20:48 1
Jak widać to , że ofiara kuleje, nie gwarantuje sukcesu w polowaniu.
Zgłoś
shoe5maker 2019-03-25, 20:53 1
Człowiek chce bezkarnie obrabować jakąś laskę, a tu ona wyskakuje z aplikatorem ołowiu. Panie jak tam żyć.
Zgłoś
Wiewór 2019-03-25, 21:03 1
Chciał podupcyc za darmo czy torebkę zabrać a teraz będą go robaki cwelic haha

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
W................k 2019-03-26, 1:09 1
O! I po prostu chciałem powiedzieć że wspaniała sytuacja. Kobieta wspaniała mądra ciekawe jak wygląda z bliska bo z chęcią ją bym polubił po prostu. A ten nie boży bandyta modlę się aby do piekła trafił bo on po prostu złą rzecz uczynił o i jeszcze chciałem dodać że ta wspaniała pani bardzo dobrze postąpiła bo mogła być zgwałcona aż by soki tryskały a potem by została.... jak to się mówi? O! zabita po prostu
Zgłoś
Lemonhaze69 2019-03-26, 1:41
Mortifervs napisał/a:

Mogła mu jeszcze ze dwa ostrzegawcze w głowę sprzedać.

I na wszelki wypadek jesZcze trzeciego

Zgłoś
paczfiko 2019-03-26, 9:40
Jaka pomyłka?

<lol>
Zgłoś
P4GER 2019-03-26, 9:42
Widać, że jebany zboczeniec po łysej pale i spasionym brzuchu, głównie tacy mi się kojarzą z pedofilami i gwałcicielami, takiego skurwysyna należałoby potraktować tak jak to mają w zwyczaju meksykańskie kartele robić z wrogami, łącznie z oskurowaniem i wyrwaniem serca na żywca, taki chuj za zabranie życia, np. dziecku czy niewinnej młodej kobiecie nie powinien siedzieć w cieplutkim więzieniu, a jak się spasiona żona znudziła to se chuju rżnij sztuczne ciasne cipy, wara od ludzi, w których rodzice inwestują całe swoje życie, obudziłby we mnie demona taki ktoś
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-03-26, 12:42 1
BobaszczajZgdańska napisał/a:

O! I po prostu chciałem powiedzieć że wspaniała sytuacja. Kobieta wspaniała mądra ciekawe jak wygląda z bliska bo z chęcią ją bym polubił po prostu. A ten nie boży bandyta modlę się aby do piekła trafił bo on po prostu złą rzecz uczynił o i jeszcze chciałem dodać że ta wspaniała pani bardzo dobrze postąpiła bo mogła być zgwałcona aż by soki tryskały a potem by została.... jak to się mówi? O! zabita po prostu

Ciebie też by tak odjebała,jakbyś jej tek pierdolił
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2019-03-26, 20:55 1
Czemu ona tak kuśtyka?
Zgłoś
de_Sade 2019-03-26, 23:30
sadystycznie bolesny napisał/a:

Czemu ona tak kuśtyka?

Na tej ulicy wszyscy tak mają. Nie widziałeś, że koleś podjechał robiąc "żabkę"
samochodem?

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów