Brazylijska funkcjonariuszka policji, będąca po służbie, zareagowała na atak i ostrzelała przestępcę w Butantã, w zachodniej strefie stolicy stanu. Bandyta został zabrany do szpitala, jednak jego obrażenia okazały się śmiertelne:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Lubie czytać/ oglądać jak laski rozpierdalają jebanych nieudaczników - piwko
Jednego śmiecia mniej
Mogła mu jeszcze ze dwa ostrzegawcze w głowę sprzedać.
Jak widać to , że ofiara kuleje, nie gwarantuje sukcesu w polowaniu.
Człowiek chce bezkarnie obrabować jakąś laskę, a tu ona wyskakuje z aplikatorem ołowiu. Panie jak tam żyć.
Chciał podupcyc za darmo czy torebkę zabrać a teraz będą go robaki cwelic haha
-Ernest Hemingway
O! I po prostu chciałem powiedzieć że wspaniała sytuacja. Kobieta wspaniała mądra ciekawe jak wygląda z bliska bo z chęcią ją bym polubił po prostu. A ten nie boży bandyta modlę się aby do piekła trafił bo on po prostu złą rzecz uczynił o i jeszcze chciałem dodać że ta wspaniała pani bardzo dobrze postąpiła bo mogła być zgwałcona aż by soki tryskały a potem by została.... jak to się mówi? O! zabita po prostu
Mortifervs napisał/a:
Mogła mu jeszcze ze dwa ostrzegawcze w głowę sprzedać.
I na wszelki wypadek jesZcze trzeciego
Widać, że jebany zboczeniec po łysej pale i spasionym brzuchu, głównie tacy mi się kojarzą z pedofilami i gwałcicielami, takiego skurwysyna należałoby potraktować tak jak to mają w zwyczaju meksykańskie kartele robić z wrogami, łącznie z oskurowaniem i wyrwaniem serca na żywca, taki chuj za zabranie życia, np. dziecku czy niewinnej młodej kobiecie nie powinien siedzieć w cieplutkim więzieniu, a jak się spasiona żona znudziła to se chuju rżnij sztuczne ciasne cipy, wara od ludzi, w których rodzice inwestują całe swoje życie, obudziłby we mnie demona taki ktoś
BobaszczajZgdańska napisał/a:
O! I po prostu chciałem powiedzieć że wspaniała sytuacja. Kobieta wspaniała mądra ciekawe jak wygląda z bliska bo z chęcią ją bym polubił po prostu. A ten nie boży bandyta modlę się aby do piekła trafił bo on po prostu złą rzecz uczynił o i jeszcze chciałem dodać że ta wspaniała pani bardzo dobrze postąpiła bo mogła być zgwałcona aż by soki tryskały a potem by została.... jak to się mówi? O! zabita po prostu
Ciebie też by tak odjebała,jakbyś jej tek pierdolił
Czemu ona tak kuśtyka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów