Wejście smoka ;d
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Eric Cantona wielki gość!
Tutaj rozmawiamy o Cantonie, nie o Tobie.
Inoquez napisał/a:
brak kultury kawał śmiecia
Tutaj rozmawiamy o Cantonie, nie o Tobie.
Widać, że się poślizgnął. Nie wiem o co cały ten raban tam na boisku.
Kiedyś to się nie pierdolili
Akcja od 00:55.
Akcja od 00:55.
Nie nie błoje się
Cantona był, jest i zawsze będzie jedną z najbarwniejszych postaci ligi angielskiej, obok Shearera, Gascoigne, Giggsa, Besta, Robsona i całe reszty stworzyli, i dalej tworzą jedyną ligę na świecie w której nie grają pizdy pokroju Messiego i Ramosa, a ludzie z charakterem jak Rooney czy Gerard. Wiadomo debili jak Suarez nie brakuje ale dzięki takim jak On jest jeszcze więcej funu. A wszystkim pizdeczkom które zaraz napiszą że piłka to sport dla cipek, grany przez cipki wielki murzyński kutas w leniwe tyłki siedzące 24/7 przed kompami.
Ps. Jebać Barke.
Ps. Jebać Barke.
Cantona to zwykły pierdolony bezmózg, wejścia takie jak wyżej nie są ani fair, ani nie dodają w żaden sposób kolorytu piłce, czyste skurwysyństwo nie jest wyznacznikiem męskości. To właśnie Ramos jest przykładem serca i walki na boisku, ale w granicach pewnych norm. Mam nadzieję, że kiedyś ktoś ci tak na wfie sie wpierdoli i złamie nogę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów