📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba przyznać, że zrobił to dość kulturalnie. Nie wjechał z buta w nogę, nie złamał nic. Tylko skutecznie zatrzymał przeciwnika. Akcja jak najbardziej uzasadniona, i widowiskowa przy okazji.
@Mantch
Mam zupełnie inne zdanie (ustasze i inne formacje służące w SS, atrofia uczuć narodowych etc.), ale myślę, że ktoś z zewnątrz nigdy do końca nie będzie wiedział o co chodzi w bałkańskim kotle.
Mam zupełnie inne zdanie (ustasze i inne formacje służące w SS, atrofia uczuć narodowych etc.), ale myślę, że ktoś z zewnątrz nigdy do końca nie będzie wiedział o co chodzi w bałkańskim kotle.
faul jak faul na chuj drążyć temat
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
chorwatów też jebać
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Chcecie porządne i brutalne faule, idealne na sadola, to pooglądajcie piłkę ręczną
@Mantch
Przecież Chorwaci służyli niemcom w II WŚ
Przecież Chorwaci służyli niemcom w II WŚ
no i co w związku z tym ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów