📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hinduska albo cyganka... piwa nie ma ;P
taka mądra że nawet komputera nie włączyła , a dupę pokazywać w reklamach to pierwsza ...
@FryzjerZG
Taka egzotyczna nie?
Taka egzotyczna nie?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Nie, kurwa rolna
na 100% ma kutasa
Siema Paluch ! ladne oczy zrobilem jak cie ujrzalem w tym filmie pozdrow dorote dobry filmik PEACE !
pierwsze dwa posty to chyba napinacze co nigdy nie zaruchali i mają żal do kobiet ^^
@up
Mają żal, że jest ładniejsza od ich koleżanek.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Mają żal, że jest ładniejsza od ich koleżanek.
@danis008 specjalnie dla Ciebie fragment opisu konkursu: "Uwaga! W swojej reklamie nie musisz wstawiać fragmentów filmów HBO GO widocznych w naszych spotach. Pokaż same urządzenia (laptop, smartfon, telewizor czy tablet), z dowolnym obrazem a jeśli Twój spot wygra, my wstawimy w ekrany tych urządzeń odpowiednie sceny z filmów." Oddaj piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów