📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A może on miał brać udział w jakimś flashmobie tylko się nie zgłosiła reszta ekipy?
groszki moze ketaminka ew koksik lub kwasik chociaz tak naprawde to moze byc tysiac roznych rzeczy z tzw"dopalaczy" (RC)
a nie sory zapomnialem napewno wstrzykiwal marihuane
a nie sory zapomnialem napewno wstrzykiwal marihuane
normalny typ,normalnie się bawi,pewnie kupił ostatnią płytę "Jarzębiny" i odleciał,proste
Tacy z was znawcy i cwaniaki zawsze, a jeszcze nie braliście tego? Wstydźcie się.
Kurwa co wy chcecie ? Przecież kolo normalnie muchę albo komara odgania ...
3 sekundy sluchałem tego szitu. dziękuje dobranoc
Toż on ma słuchawki w uszach . Więc zapewne fantazje o melanżu wziął sobie za bardzo na serio .
Zaraz ćpanie... Może on naturalnie jest takim świruskiem?
Ten uśmiech, ta radość... Naćpany czy z wysokim poziomem endorfin, to jego sprawa. Wywołał uśmiech zapewne nie tylko mój ale tez i pasażerów. No i ten dubstep mi tu pasuje
Ma słuchawki więc pewnie słucha muzyki bo przypierdolił se w nos (nie marichuane ) albo pigułe wrzucil /ekstazy i mu sie fajnie nakuriwa densa na siedząco
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów