18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RayCHG 2016-02-21, 13:30 61
Ciekawe ile kóz trzeba zapłacić za jebanko z tą dupeczką na końcu
Zgłoś
Magiczny_Karol 2016-02-21, 14:10 8
Podziwiam takich ludzi jak Fazowski czy Pater. Trzeba mieć jaja by sie odważyć na takie podróże a nie siedzieć jak my przed kompem i podziwiać ich przygody. I jeszcze to życzenie na końcu, mega Aż się wybiorę w jakiegoś tripa na wakacje, by spróbować jak to jest, podróżować na zbity pysk, bez żadnych planów. A co do tych Panów to pozostaje życzyć powodzenia by ciapaki nie zajebały albo niedzwiedzie nie wpierdolily

Czysta magia.
Zgłoś
xbandzior 2016-02-21, 15:24 33
RayCHG napisał/a:

Ciekawe ile kóz trzeba zapłacić za jebanko z tą dupeczką na końcu

tobie by nie dała nawet za całe stado
Zgłoś
G................D 2016-02-21, 15:28 1
odcinek powinien nosić tytuł : "powrót do korzeni"
Zgłoś
C................c 2016-02-21, 15:38
22:38;D
Zgłoś
acassis 2016-02-21, 15:48 3
Mówcie co chcecie, ale gościu lepiej dociera do Polaka niż Misza. Wydaje mi się nawet, że ma większe jaja, że zapuścił sie w takie rejony. Na pewno nie jest to taki survival jak u Michała, ale żaden odcinek nie nudzi !
Zgłoś
darex99 2016-02-21, 15:48 7
Słowa uznania, za odwagę podróżowania do tego typu Państw i to w taki sposób...a najpiękniejsze to polskie kolędy-symbol jednego z najważniejszych Świąt katolickich, rozbrzmiewające na islamskiej ziemi:D
Zgłoś
RayCHG 2016-02-21, 15:56
xbandzior napisał/a:

tobie by nie dała nawet za całe stado

Łap piwo !
Zgłoś
Polemon 2016-02-21, 15:58 1
Kolędy śpiewa...kurwa...świnia.

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
marekLRybnik 2016-02-21, 16:40 2
Kolejny odcinek zobaczymy na hardzie.
Zgłoś
kam332 2016-02-21, 17:27
2:50 brechłem

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
Cyjanek 2016-02-21, 17:34 1
Gość jest prze chuj Dziwię, że ma tak mało subskrypcji podczas, gdy jakieś zjeby od minecarfta mają po 100 tysięcy.
Zgłoś
g................1 2016-02-21, 19:00
matka też chciała się wypromować,ale pięknie ją zasłonił
Zgłoś
OjebMiPałe 2016-02-21, 19:06
Ciekawe za co nie lubi Krawczyka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów