📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
poziom jaki reprezentują polscy aKTORZY jest tak niski że 95% filmów i seriali powinnismy umieszczeć na sadistiku
Nudna ta faza, nic dziwnego że potem ludzie ćpać nie chcą :/
Przez chwilę myślałem,że pan doktor wykorzysta sytuację i ją ruchnie
Hubertus napisał/a:
Ale D N O
Ale, zajebiste. Nie wiem jeszcze czy mi starczy czasu aby to też oglądać, większość dnia spędzam na oglądaniu mody na sukces.
Aha, Ty nie o filmiku, tylko o swoim komentare, rozumiem.
Potem ludzie się sugerują takim ścierwem i wypowiadają na tematy o których pojęcia nie mają. Tylko przyjebać "scenarzystom" w pusty cymbał za to że uzbrają w "wiedze" koleine pokolenia "spycjalistów" jak nasi ordzice...
Ta Emilka to chyba jest w realu taka tepa jak na grzybach bo przekonujaco grala xD Tylko kwestie miala chujowe.
Ciekawe kiedy wezma troche hery.
Ciekawe kiedy wezma troche hery.
jadła grzyby i jej się śmiać nie chciało haha ciekawe co to za grzyby
Lewatywa z kwasu solnego by pomogła ;D
Pieczarki
o kurde... to ja już więcej nie beNDE!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów