Wygłupy z szamponem, złośliwi asekuranci, jak przestraszyć elektryka i więcej w nowej części Funny Clips!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
20 piw od okazjonalnych pajaców co wchodzą tu raz na miesiąc... 99% było
@up
no ok, ale tak wyglada 90 % kompilacji w necie... zlepek najlepszch filmikow... kolejnosc je rozni i intro
no ok, ale tak wyglada 90 % kompilacji w necie... zlepek najlepszch filmikow... kolejnosc je rozni i intro
@up nie, 90% kompilacji to milion gówien nie smiesznych, tutaj mało sytuacji ale takich które mnie osobiście rozbawiły
Nigga z szamponem rozjebał, aż się popłakałem. Takich czarnych nam potrzeba, niech sobie są i ewentualnie nas rozśmieszają jak już muszą być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów