18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Nie chcieli byście go pomylić z żulem z pod monopolowego...

Fedor Emelianenko
Zawodnik MMA; przez wielu miłośników tego sportu uważany za najlepszego fightera bez podziału na wagę.
Jego bilans walk wynosi: 31 (8KO;16submission;7decision) - 1 (rozcięcie łuku brwiowego) - 0 (+1NC).
Zgłoś
lol_xxx 2010-02-13, 22:24 1
Spodobała mi się piosenka z tego filmu. Mógłby ktoś podać jej nazwę? Z góry dzięki.

EDIT: już znalazłem.
Dla zainteresowanych: 65daysofstatic - Radio Protector
Zgłoś
S................o 2010-02-13, 22:30
Da_Ace napisał/a:

Grifin, Silva, Emelianenko 3 zabójców jeśli chodzi o mma jest jeszcze paru innych kozaków ale na chwile obecną nie moge przypomnieć sobie nazwisk :p
to już nie są ludzie to jakieś demony walki

Zapomniałeś wymienić jednego z najbardziej agresywnych (jeśli nie najagresywniejszego zawodnika MMA) -
- Mauricio 'Shogun' Rua
lub znakomity zawodnik - Rodrigo "Minotauro" Nogueira.

Pozdrawiam.
Zgłoś
Spider 2010-02-13, 23:50
Ci którzy chcieliby zobaczyć do z Pudzianem: obejrzyjcie walkę Minotauro vs Sapp. Mino dostał od Fedora bęcki 2 razy.
Zgłoś
S................o 2010-02-14, 9:28
Spider napisał/a:

Ci którzy chcieliby zobaczyć do z Pudzianem: obejrzyjcie walkę Minotauro vs Sapp. Mino dostał od Fedora bęcki 2 razy.

Dostał, ale to nie zmienia faktu że jest bardzo dobrym fighterem.
Zgłoś
Sl1pH33D 2010-02-14, 13:53
uważa sie go za nie wiadomo jakiego mistrza. W młodości był najlepszy w swojej klasie ale nie w MMA czy UFC tylko w Sambo. Nastula też był nie pokonany przez wiele lat w swojej klasie. Co nie zmienia faktu że Fedor jest lepszym fighterem. Ale bądz co bądz z zadnym poważnym przeciewnikim Emelianenko nie wałczył. Uważany jest za legende to niech sam zmierzy sie z jakąś legendą. Wygral z Garym Goodridgem przecież ten koleś to dziadek i ma wiecej przegranym niż wygranych, walczył w Japonii z zawodnikami którzy nie są rasowymi zawodnikami MMA tak jak on lecz są dobrze w swojej klasie. Z Cro Copem miał walczyć ale palec złamał ale także na pomysł nie wpadł zeby zainicjować walke ponownie. Czemu jeszcze nie walczył z Brockiem Lesnarem? Ten gosciu jest jednym z najlepszych. Nie którzy mówią ze najlepszym na świecie w swojej klasie. A Emelianenko nic z tym nie robi mimo że walczy teraz w amerykańskiej organizaji Strikeforce.
Cała ta sytuacja jest śmieszna. To tak jak ja bym bił jakieś dzieci albo słabszych i mówił że jestem najlepszym a nie walczyłem z najlepszymi. Zal...
Zgłoś
masstiff87 2010-02-14, 14:27
3:20 urywek walki z Cro Cop'em
Zgłoś
Gusto 2010-02-14, 15:03
Sl1pH33D widzę, że masz pojęcie o mma Z nikim znanym nie walczył? A Tim Sylvia, Andrei Arlovski, Matt Lindland, Mark Hunt, Mark Coleman, Mirko Filipovic, Antonio Rodrigo Nogueira, Semmy Schilt, Renato Sobral, Ricardo Arona to może są pionki? Piszesz o Brocku mimo, że masz o nim małą wiedzę. W swojej karierze mma stoczył dopiero 5 walk z czego 4 wygrał. Tylko dzięki dobrej znajomości z Daną White dostał title shot. Niestety prawdopodobnie nigdy nie zobaczymy Brocka z Fedorem w jednym ringu ponieważ zawodnik podpisując umowę z UFC jest na ich wyłączność (nie może startować w innych galach jak np. Strikeforce). Fedor nie podpisał z nimi kontraktu między innymi dla tego.
Zgłoś
zavv 2010-02-14, 23:48
co to za goryl w 3:35 ??
Zgłoś
S................o 2010-02-15, 10:49
zavv napisał/a:

co to za goryl w 3:35 ??

Ten "Goryl" to Zuluzinho.
Całą walkę zobaczysz tutaj -
>> http:// www. youtube. com /watch?v=xrCMmXVytGo <<
pozdro.
Zgłoś
mcmt 2010-02-15, 11:36
Znalem juz jego nazwisko wczesniej. Pierwsze co mi sie rzuca w oczy to zupelnie niepozorny wyglad.

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
mati_and1 2010-03-24, 23:07 20
Mistrz i chodząca legenda MMA. Pudzian może mu czyścić buty. 31 zwycięztw (8 przez nokaut, 16 przez poddanie), jedna porażka po rozcięciu łuku brwiowego, sędzia przerwał walkę.

Zgłoś
Konello 2010-03-24, 23:24
W magazynie KIF był ciekawy materiał z kim to Pudzian musiałby walczyć i między innymi był tam Fedor xD Z chęcią zobaczyłbym tą walkę
Zgłoś
mrw 2010-03-24, 23:40
Konello napisał/a:

W magazynie KIF był ciekawy materiał z kim to Pudzian musiałby walczyć i między innymi był tam Fedor xD Z chęcią zobaczyłbym tą walkę

Pudzian raczej nigdy nie dostanie szansy żeby powalczyć z Fedorem, nie ta klasa. Na walkę z Emelianienką czeka zbyt wielu zawodników z górnej półki.

I expect you to die
Zgłoś
eles 2010-03-24, 23:40
ja tez (ciekawe co by zostalo z Pudzina)

"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Zgłoś
mati_and1 2010-03-25, 0:25 1
Pudzianowski może i ma ogromną siłę i zapał ale wg mnie to i tak za mało na Fedora. Emalianenko to chodząca legenda, nawet jeśli pudzian trafiłby go kilka razy to i tak pewnie Fedor założył by mu dźwignię i by było po walce (przykład 2 walki z filmiku na których Fedor dostaje ciosy takie po których każdy inny by już dawno przytomność stracił, a on i tak dalej walczy i na dodatek wygrywa). Jak dla mnie to mistrz i czekam tylko na 13 KSW 7 maja żeby zobaczyć co pokaże pudzian w walce z Khalidovem, który jakby nie patrzeć walczy też w barwach Polski i ma o wiele większe doświadczenie w sportach walki. I tak kibicuje mojemu trenerowi Krzyśkowi Kułakowi który też walczy o pas ;]

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów