Sledziu napisał/a:
A ty przygłupie znasz znaczenie słowa trolling? Chciałeś zabłysnąć a nie wyszło. Się nie wpieprzaj w dyskusje jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
Po pierwsze nie przygłupie, po drugie doskonale wiem o co chodzi w określeniu trolling. I kurwa nie wpierdalam się w żadną dyskusję bo z nikim z Was nie miałem zamiaru rozmawiać. Mam więcej ciekawego do powiedzenia niż te głupie i agresywne teksty, bo jedyne co tu widze do agresja skierowana do osób, które mają inne zdanie.
I mi tu kurwa nie pierdol o byciu przygłupem, jestem w stanie tobie udowodnić, że z nas dwóch to ty prędzej nim będziesz.
Jak to mawiają :"uderz w stół, a nożyce się odezwą"
Zresztą, mój post nie odnosił się w żadnym wypadku do twoich wypowiedzil. Kierowany był głównie do ludzi mówiących, że Fiodor to miękka pipa, albo używają bzdurnych kontrargumentów atakujących bezpośrednio czyjąś osobę.
Pewnie i tak wielu z Was parę lat temu nie miało pojęcia co to jest te MMA. Zaraz ktoś powie, że interesuje się tym od urodzenia, albo i wcześniej. Gówno prawda, 90% ludzi tak mówi, a z taką dyscypliną spotkało się dopiero kiedy Pudzian do niej przystąpił.
A Fiodor to jebany madafaka i dalej potrafi pokazać co umie. Może forma już nie ta, ale te ostatnie 2 przegrane walki wcale nei robią z niego gorszego zawodnika. Po prostu robi się stary.