📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
zgodnie z poradnikiem i tradycyjnie dla fedora zawsze piwko
zajebane z ringboks z fb piwa nie ma
no skądś to foto musiał wziąć bo raczej sam nie zrobił więc zamknij morde bucu
forest1600 napisał/a:
zajebane z ringboks z fb piwa nie ma
Pisałem już o tym wczoraj. Gdyby nie "kradzione" materiały, ten serwis by nie istniał. Skąd się tacy idioci biorą?
czcionka zajebana z sadistic.pl internet zajebany przez brudny kabel a wogole to masz pirackie oprogramowanie na dysku piwa nie ma!
czasem sam sobie wspolczuje ze nie przegladam miliona debilnych stron w poszukiwaniu glupawych zdjec i nie wyzywam sie nad innymi co maja troche wiecej spraw na glowie niz siedziec przed monitorem. moze dlatego ze na komunie nie dostalem neostrady o ile istniala
czasem sam sobie wspolczuje ze nie przegladam miliona debilnych stron w poszukiwaniu glupawych zdjec i nie wyzywam sie nad innymi co maja troche wiecej spraw na glowie niz siedziec przed monitorem. moze dlatego ze na komunie nie dostalem neostrady o ile istniala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów