Według źródła złodziej miał się posługiwać podczas nieudanego napadu zabawkowym pistoletem, jednak jego oprawcy wzięli wszystko na poważnie i stłukli go soczyście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
brzydze sie zlodziejami, zwykle frajerstwo to jest i tyle
Zabrakło tylko butelki z benzyną i opony.
marnie to wygląda... coś mu tam przestało stykać
za dużo tego kopania po głowie, rozumiem, że puta, ale skąd takie zamiłowanie do kopania po głowie, dupę dobrze skopać i wystarczy
za dużo tego kopania po głowie, rozumiem, że puta, ale skąd takie zamiłowanie do kopania po głowie, dupę dobrze skopać i wystarczy
Roskosmos napisał/a:
Chuje nie umieją się bawić i tyle. Jak ganiałem za łebka z pistoletem na kulki w ręku po mieście to nikt mi nie wpierdolił, sam się wyjebałem
Moze jakbyś monopolowy chciał opierdolić to byś dostał..
W kraju gdzie wielu ma broń i nie boi się jej użyć latanie z fejkową bronią to bardzo debilny pomysł. Niech się cieszy że tylko dostał wpierdol.
Roskosmos napisał/a:
Chuje nie umieją się bawić i tyle. Jak ganiałem za łebka z pistoletem na kulki w ręku po mieście to nikt mi nie wpierdolił, sam się wyjebałem
Na kolegów z piaskownicy,. nam komendzie chyba.
* na
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów