PS.: Jednym z powodów marszu, była chęć wykreślenia z francuskich słowników takich sów, jak "matka", czy "ojciec" przez liberalnych i nowoczesnych socjalistów.
PS.: Jednym z powodów marszu, była chęć wykreślenia z francuskich słowników takich sów, jak "matka", czy "ojciec" przez liberalnych i nowoczesnych socjalistów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten, kto wierzy w takie pierdoły, jak wykreślanie ze słowników "ojca" i "matki", jest ogniwem pośrednim między pantofelkiem i amebą. Już nawet nie ze względów politycznych byłoby to niemożliwe. Słowniki notują wyrazy, które się używa, a nie ordynują, jakie wolno używać.
Nie wiem gdzie w tym logika. Jeśli kobieta jest ładna to dla jej wyruchania nie będzie mnie obchodziło jej zdanie na temat polityki, aborcji, pedalstwa, wyznania/sekty.
Ja tam tego nie dotknę :].
Tak na serio, to właśnie przeciętna feministka wygląda jak Kazia. Jak już się zdarzy ładna, co jest bardzo rzadkie, to ok, można się z nią przespać, ale będzie trzeba szybko rano spierdalać, bo będzie chciała w ramach równouprawnienia Ciebie wyruchać doczepiakiem
Toć jak chcą totalnego równouprawnienia i zatarcia różnic między płciami, które bądź co bądź są NATURALNE, to niech się feministki bić nauczą.
Chcą być równe mężczyznom to mają niech się biją jak równy z równym.
Ps: do normalnego równouprawnienia normalny człowiek nic nie ma ale temu lewactwu w dupach się poprzewracało.
@anonymousm
Chcą być równe mężczyznom to mają niech się biją jak równy z równym.
.
Idź, spuść wpierdol swojej matce. Pokaż jej, jak bardzo ją szanujesz.
@archeolog - zdajesz sobie sprawę, że jak ktoś wejdzie na Twój profil, to tam widać Twoje wcześniejsze komentarze?
jebany troll
Troll? Ale to wy, kurwa, zaczęliście spamować tym waszym bełkotem. Co prawda każda informacja sprowadza się do żydów, arabów, ojczyznek, hymnów, patriotyzmów, pedałów, ojczyzn jeszcze raz, parad równości, marszów niepodległości, złych żydów, jeszcze gorszych żydów i Breivika, a później jeszcze do prawdziwej polskiej rodziny, więc niby oswoić się można w tak skomplikowanym, z jego wszystkimi subtelnościami, repertuarze dyskusyj "politycznych", które skwitować można krócej: kto z nami, kto przeciw nam. Z tymi tęgimi rozprawkami ekonomicznymi: "bo kurwa trzeba socjalizm zlikwidować, i podatki, i prawicowego przywódce jebnąć, a po 5 latach zarabialibyśmy jak jebani Norwegowie!".
To już się nudzi. Zwłaszcza, że ci lewacy, wbrew temu co mówicie, NIE SĄ TAK nachalni jak wy: nie wrzucają milionów obrazków na sadistica o treści zachęcającej do "wyprostowania poglądów". Ograniczają się jedynie do komentarzy, do cichego protestu...
zdajesz sobie sprawę, że jak ktoś wejdzie na Twój profil, to tam widać Twoje wcześniejsze komentarze?
Co w związku z powyższym? Sugerujesz, że mam się wstydzić, że walczę z prawackimi idiotami twojego pokroju?
To już się nudzi. Zwłaszcza, że ci lewacy, wbrew temu co mówicie, NIE SĄ TAK nachalni jak wy: nie wrzucają milionów obrazków na sadistica o treści zachęcającej do "wyprostowania poglądów". Ograniczają się jedynie do komentarzy, do cichego protestu...
Nie wrzucają, bo nikt nie chce tego oglądać. Przykład? Wstawki z Urbanem, w każdym filmiku komentarz "wypierdalaj z tym komuchem", ma kilka razy więcej piw, niż sam film. I nie bądź śmieszny z tym "cichym protestem"..
Nie wrzucają, bo nikt nie chce tego oglądać. Przykład? Wstawki z Urbanem, w każdym filmiku komentarz "wypierdalaj z tym komuchem", ma kilka razy więcej piw, niż sam film. I nie bądź śmieszny z tym "cichym protestem"..
Ależ kto ci powiedział, że mam ochotę oglądać Urbana? Alternatywą dla spisków pedalsko - żydowsko - arabskich, ma być według ciebie kurwa Urban?!
I to wy zarzucacie manipulacje TVNowi?!
Lewakiem jest każdy, kto śmieje się z waszych obsesji na tematy bogo-ojczyźniane i innych kwestii gejowsko - europejskiej zagłady świadomości narodowej. A każdy lewak ma być fanem Urbana. Mimo wszystko wyłącznie wy sprzedajecie prawdę w czystej postaci...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów