PS.: Jednym z powodów marszu, była chęć wykreślenia z francuskich słowników takich sów, jak "matka", czy "ojciec" przez liberalnych i nowoczesnych socjalistów.
PS.: Jednym z powodów marszu, była chęć wykreślenia z francuskich słowników takich sów, jak "matka", czy "ojciec" przez liberalnych i nowoczesnych socjalistów.
A to, że feministki to tępe pizdy, których nawet najwięksi desperaci nie dotkną, to wie i prawica i lewica (chodzi mi o socjalistów/postkomuchów, nie o tą "postępową"), więc cóż, nie trafiłeś.
Ja pierdole, miałem nadzieję, że nie doczekam takiego dnia, kiedy na stronie głównej mojego kochanego Sadistica będą pojawiać się newsy z takiego propagandowego śmiecia jakim jest m.in. niezalezna.pl. Jakbym chciał czytać to gówno to wchodziłbym na ten skurwiały portal. Czy na Sadisticu już na dobre zagościła polityczna propaganda? Po ostatnim natężeniu, głównie prawackich wypocin, mam takie nieodparte wrażenie. W każdym bądź razie mam nadzieję, że to tylko chwilowy trend.
Widzę, że czytelnicy Gazety Polskiej i słuchacze Radia Maryja mający monopol na prawdę i bycie Polakami naszczekali się nader obficie w temacie.
jebany troll
A to, że feministki to tępe pizdy, których nawet najwięksi desperaci nie dotkną, to wie i prawica i lewica
Nie wiem gdzie w tym logika. Jeśli kobieta jest ładna to dla jej wyruchania nie będzie mnie obchodziło jej zdanie na temat polityki, aborcji, pedalstwa, wyznania/sekty.
Twój argument jest inwalidą
WSZĘDZIE!!!
dlaczego jego argument jest inwalidą? może @Pater_patriae lubi ruchać tylko mądre i inteligentne kobiety, które podzielają jego poglądy?
No tak to przecież Francja, kraj zboczeń i wszelakiego pedalstwa, tam nie ma mężczyzn tylko same pizdy, bardziej męskie są już te laski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów