18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
No Panie i Panowie, w wolnej, nowoczesnej europie dzieje sie

Feministki z grupy Femen sprofanowały kościół pod wezwaniem świętej Marii Magdaleny w paryskiej VIII dzielnicy. Podczas próby parafialnego zespołu wokalnego do świątyni wtargnęła półnaga kobieta, która położyła przed głównym ołtarzem kawałek cielęcej wątroby mający symbolizować płód, a następnie oddała mocz na schodach ołtarza, po czym wyszła z kościoła. Na jej ciele widniał wulgarny napis będący odniesieniem do pochodzącego z 1971 roku manifestu 334 kobiet domagających się legalizacji zabijania dzieci nienarodzonych.w Święta
Stowarzyszenie "Defensor Christi" domaga się wydalenia z Francji Inny Szewczenko, w wysłanej do premiera Jean-Marca Ayraulta petycji możemy przeczytać: „Szczególnie ohydna profanacja jakiej dopuściła się młoda kobieta, członkini tzw. grupy Femen, w kościele Świętej Magdaleny w Paryżu (...), wzbudziła słuszne oburzenie chrześcijan i generalną dezaprobatę przywódców politycznych, zarówno na lewicy jak i na prawicy. Ta nowa profanacja, następująca po tej w katedrze Notre Dame, dokonanej przez tą samą grupę Femen, musi być potraktowana jak najbardziej rygorystycznie". „Defensor Christi" domaga się: „natychmiastowego rozwiązania Femen oraz natychmiastowego odebrania statutu uchodźcy politycznego Innie Szewczenko, uznawanej za przywódczyni grupy i wydalenie jej z terytorium Francji.
To nie pierwsza profanacja na koncie Femenu, wcześniej feministki sprofanowały już raz kościół pw. św. Marii Magdaleny, oblały wodą księdza w Brukseli, czy ścięły krzyż na Ukrainie.

źródło - narodowcy.net/europa-i-swiat/8610-feministki-sprofanowaly-kosciol

(nie, nie czytam, po prostu podesłał mi znajomy)

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
JaE 2013-12-25, 18:23 1
Co się czepiacie. Przecież to lewicowy, nowoczesny postęp.

W krainie ślepców jednoocy są królami...
Zgłoś
BongMan 2013-12-25, 18:30
Słyszałem, że FEMEN założył i kontroluje mężczyzna, a pierdolnięte i fanatyczne baby wykorzystuje jako narzędzie do zdobywania wpływów.
Prawidłowo

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zygmuntor 2013-12-25, 18:33 2
Ślideshow z fotami z tej akcji.
Zgłoś
kalosz90 2013-12-25, 18:46 1
Ogólnie nie jestem za kościołem, ale tym babom z femenu to się w głowach popierdoliło. Moim zdaniem rozwiązaniem dla takiego babska jest solidny wpierdol i łańcuch kuchenny, oduczy się raz na zawsze głupoty odpierdalać.
Zgłoś
castagir 2013-12-25, 19:00
Niech jeszcze tak szmaty fikają, a rozpętają kolejną inkwizycję. A wtedy wszystkie lewaki im podobne spłoną na stosach.
Zgłoś
Dobrutro 2013-12-25, 19:01 11
Niech idą zrobić taki numer do meczetu. Jestem ateistą, ale zawsze mnie zastanawia czemu o "równość i wolność kobiet" walczy się z chrześcijanami? Chrześcijanie są o lata świetle przed muzułmanami, to już nie jest średniowiecze. Chrześcijanie są jedną z najbardziej uległych i "bezzębnych" grup religijnych. Czemu nie idzie się protestować do agresywnych religii jak islam? Tam kobiety nie są pozbawiane wolności czy jak? A może to dlatego, że po takim numerze kobiety by były wytargane za włosy i ukamienowane pod meczetem wbrew obowiązującemu świeckiemu prawu?
Zgłoś
N................a 2013-12-25, 19:03 2
A ja jestem za zdelegalizowaniem tej nazistowskiej organizacji, feministki niby chcą równości, ale tak naprawdę dążą do dominacji kobiety nad mężczyzną. Ja bym je poaresztował i powysyłał do więzień, lecz nie do tych dla kobiet tylko dla facetów, po jednej dziwce do każdej celi pełnej facetów, więźniowie chyba dawno się nie zabawiali z kobietami więc na pewno będą zadowoleni, oni by je nauczyli jaka płeć naprawdę jest dominująca.
Zgłoś
X................Q 2013-12-25, 19:03 3
Mimo że jestem ateistą , do kościoła mam szacunek jak i każdej wiary nie licząc islamu . Dla mnie , nasz świat zamienia się w coraz większe gówno a uczestnikom (przykład w temacie) takich wyczynów bym wysłał na łagry na 15 lat
Zgłoś
Szalej 2013-12-25, 19:03 1
Do utylizacji jebane kurwy widze jedna metode na porzadek Kara smierci
Zgłoś
nectovelius 2013-12-25, 19:17
@Dobrutro dobrze prawi - u nich takich akcji nie ma. Niech która pójdzie i w meczecie się sprawdzi, ukamienowali by zanim by naszczała - chrześcijańskie podejście - nastaw drugi cycek, tfu... policzek, sprawia, że robią co im się podoba. I dla tego zbieramy po łbie od reszty... a trzeba jak za dawnych czasów - albo się nawrócisz na chrześcijaństwo, albo ci wioskę spalimy, a baby do garów i morda w kubeł!

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
Barney_Rubble 2013-12-25, 19:36
Księża pedofile i te brzydkie kurwy są po jednych pieniądzach.
Zgłoś
M................e 2013-12-25, 19:53 2
Jak mi wstyd... że takie coś nazywa się kobietami. W dupach od dobrobytu się przewraca niektórym.
Zgłoś
Prawy_i_sprawiedliwy 2013-12-25, 20:22 5
Osobiście miałem okazję poznać akurat trzech damskich członków (nie napiszę 'członkinie', z czystej złośliwości) tej organizacji, a w tym wspomnianą wyżej idiotkę- Innę Szewczenko. Nie pytajcie, jak się dałem w to wmanewrować, byłem w Kijowie ze znajomymi, wśród nich popierdolone zwolenniczki ruchów kobiecych (moim zdaniem jedyne kobiece ruchy powinny być w kuchni i w łóżku ), zgadały się z tymi dzikuskami, te przylazły.

Mówiły długo o tym, że kobiety są zniewalane i nie mają prawa decydować za siebie, przodowała w tym właśnie Szewczenko. Wydawała się, że tak przejęta tym, co robi, wierzyła w to, co mówi, że prawie sam dałem się zac*pować lewactwu.

Ale potem czar prysł. Dwie z moich znajomych chciały z nimi pobalować (mowa była o pokazywaniu cycków) i jedna z nich wspomniała o tym, że jej facet pracuje w Niemczech i ona ma wolną chatę. Co do ch*ja?! Głupia c*pa walczy o wolność kobiet, a sama jest na utrzymaniu faceta i pod jego nieobecność pieprzy takie farmazony?!

Dlatego nie wierzę w to, co te leniwe, ograniczone, głupie i pozbawione łańcucha idiotki wygadują. J*bać gender.
Zgłoś
tranzystor 2013-12-25, 20:34
InvisibilisChamaeleo napisał/a:

No chyba tu kogoś pojebało, ciekawe jak te głupie kurwy walczą o prawa kobiet szczając na kościół?

Chyba raczej powinieneś przemyśleć przed napisaniem postu. Adres strony "narodowcy", czyli już wiadomo, że będzie demagogia. One nie szczały na kościół, tylko zjebane naziole ("narodowcy") to tak przedstawiają, żeby był większy pogłos.
Zgłoś
wormarder 2013-12-25, 20:45
jakby zrobiła to w meczecie to już by była dupskiem nabita na wieżę Eifla( jakkolwiek się to pisze ), skoro ciapaków tak bronią to za atak na kościół białych większa kara
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów