Materiał jest naprawdę dobry. Ciekawe czy wykażecie się chociaż szczątkowym obiektywizmem i wstawicie nieco piwek czy temat zostanie olany ze względu na to że narusza waszą iluzję wyższości nad babeczkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Materiał jest naprawdę dobry. Ciekawe czy wykażecie się chociaż szczątkowym obiektywizmem i wstawicie nieco piwek czy temat zostanie olany ze względu na to że narusza waszą iluzję wyższości nad babeczkami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze.
Obie grupy to zidiociałe bydło marnujące miejsce na planecie.
Po drugie.
Nie wiem jak mode, ale ja bym ten temat zasuszył
Obie grupy to zidiociałe bydło marnujące miejsce na planecie.
Po drugie.
Nie wiem jak mode, ale ja bym ten temat zasuszył
Grzegorz.C napisał/a:
narusza waszą iluzję wyższości nad babeczkami
Twoja osoba za to zdecydowanie narusza iluzję wyższości przeciętnego człowieka nad świnią.
Równie dobrze można zasuszyć 3/4 portalu kolego.
Ale będzie bólu dupy i pierdolenia jak to wejdzie na główną. Kurwa, już się nie mogę doczekać
Swoją drogą ci chłopcy po chemii niepotrzebnie sobie te celowniki na plecach wymalowali. Byli dzięki temu łatwym celem dla feministek.
Swoją drogą ci chłopcy po chemii niepotrzebnie sobie te celowniki na plecach wymalowali. Byli dzięki temu łatwym celem dla feministek.
Chciałbym żeby mnie takie kobitki złapały i ukarały hi hi szczególnie te z femen...
Feministki z narodowcami to dwa z trzech największych wrzodów, których trzeba się pozbyć. Trzecim jest katolstwo.
Jako że jestem za "homofobią" (bo nikt się ich nie boi, tylko się nimi brzydzi), piwa nie ma
@QuaPL
czyli jesteś nikim? Gratuluje właśnie za takiego cię miałem.
czyli jesteś nikim? Gratuluje właśnie za takiego cię miałem.
- Durne baby myślą emocjami
- powiedział Stefan opłakując majątek stracony na idiotycznym interesie pokroju amber gold.
- Racja, idiotki uważają się za równe nam
- rzekł Seba rozmyślając nad dalszym życiem po wyroku za pobicie spowodowane zaczepką w klubie.
- Tylko facet naprawdę kieruje się rozsądkiem
- stwierdził Janusz oglądając łapę rozjebały mu obce wojska gdy narażał życie za kawałek ziemi.
- Na palcach jednej ręki idzie policzyć babskich wynalazców, pionierów, zdobywców..
- uznał Rysiek który w wieku 30 lat gnije u mamci w piwnicy i trzepie do jpg.
łapę którą*..
- powiedział Stefan opłakując majątek stracony na idiotycznym interesie pokroju amber gold.
- Racja, idiotki uważają się za równe nam
- rzekł Seba rozmyślając nad dalszym życiem po wyroku za pobicie spowodowane zaczepką w klubie.
- Tylko facet naprawdę kieruje się rozsądkiem
- stwierdził Janusz oglądając łapę rozjebały mu obce wojska gdy narażał życie za kawałek ziemi.
- Na palcach jednej ręki idzie policzyć babskich wynalazców, pionierów, zdobywców..
- uznał Rysiek który w wieku 30 lat gnije u mamci w piwnicy i trzepie do jpg.
łapę którą*..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów