Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Feminizm
Magik2501 • 2009-08-12, 10:49
Coś w tym jest

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
s................r 2009-08-12, 11:00 8
jak ja tej S[zcz]]uki nienawidzę - na nią szkoda nawet gazu by było
Zgłoś
f................h 2009-08-12, 11:29 2
nie widze sensu wstawiania na sadistica demotywatorow , ktos bedzie chcial to sam tam wejdzie ;x
Zgłoś
Magik2501 2009-08-12, 12:31 1
Na demoty.pl jest miliard żałosnych obrazków, tu można wrzucać te lepsze Z resztą ten obrazek mam od kogoś z Grona, zajebiście mi się spodobał, więc postanowiłem się podzielić

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
cronoseek 2009-08-12, 13:10 1
Hehe ale dobry jest... bo kobieta powinna być kobietą może to staroświeckie ale boję się wsiąść do autobusu jak kobieta prowadzi... mam kumpla policjanta i raz wysłali ich jako wsparcie przy jakiejś tam większej burdzie dojeżdżają na miejsce a tak Pani policjant się zamknęła w radiowozie a jej partnera okłada grupka dresów... no za biurko z taką, następny przykład laleczka z mojego kwadratu pazurek fryzurka itd i ona startuje do straży granicznej chce zobaczyc jak ona nad Bugiem w środku nocy w błocie po kostki goni przemytnika
Zgłoś
B................S 2009-08-12, 13:51
Prawdziwie silne charakterem kobiety to nierzadko te najblizsze nas borykace z klopotliwa opieka nad dzieciakami z pijacym mezem klopotami finansowymi itd etp a nie banda szczuk roztrzasajaca swoje jinteligetne dywagacja na temat ciezkiego losu jej 'siostr' machajac przy tym z duma swoim ukrytym falusem na ekranach telewizorni

co do demotow to sorry ale te 'miliardy glupich' obrazow to mozna i na sadisticu znalesc
nie mam nic przeciwko wrzucaniu tu wspomnianych demotow dopoki nikt nie bedzie pisal ze maja glupie psujace zdjecie podpisy i ze nie powinna ich tu byc
Zgłoś
D................h 2009-08-12, 14:03
A ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.
Zgłoś
Gondone 2009-08-12, 14:09 1
Daciuch napisał/a:

A ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.

po pierwsze - pieprzysz kocopoły.

po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.

po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro
Zgłoś
j................n 2009-08-12, 14:14
Magik2501 napisał/a:

Na demoty.pl jest miliard żałosnych obrazków, tu można wrzucać te lepsze Z resztą ten obrazek mam od kogoś z Grona, zajebiście mi się spodobał, więc postanowiłem się podzielić

hmmm czyzby juz nie jedna osoba to proponowała? zrobic temat podobny do tego z fotkami z 'naszej klasy'... narazie cisza na ten temat, a to by sie przydało
Zgłoś
E................e 2009-08-12, 14:15
Zgłoś
D................h 2009-08-12, 15:09
Gondone napisał/a:

po pierwsze - pieprzysz kocopoły.

a może troszke bardziej rozwinąć wypowiedź???? czy niestety masz z tym problem?

Gondone napisał/a:

po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.

Hmmm może masz racje, wybacz, u Wojewódzkiego przedstawiała się jako polonistka...

Gondone napisał/a:

po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro

a ja znam kobiety które by wniosły i co?
Zgłoś
B................a 2009-08-12, 15:21
jeśli chodzi o zajęcia z dykcji i wymowy, to przeglądam właśnie siatkę zajęć i nie widze tam nic takiego. chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.
Zgłoś
D................h 2009-08-12, 15:33
Bogna napisał/a:

chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.

rozmawiałem z nauczycielami i przyszłymi nauczecielami, więc bardzo możliwe. Dlatego wcześniej napisałem "podobno".
Zgłoś
B................S 2009-08-12, 15:38
Bogna napisał/a:

jeśli chodzi o zajęcia z dykcji i wymowy, to przeglądam właśnie siatkę zajęć i nie widze tam nic takiego. chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.

Pani Bogno choc lubie Pani posty to jako zatwardziala bojowniczka o poprawne pisanie w ojczystym jezyku pragne zauwazyc ze zrobila Pani blad mianowicie rozpoczynajac zdanie piszemy pierwszy wyraz Z DUZEL LITERY coz blad maly ale cieszy

Klik.
Zgłoś
B................a 2009-08-12, 16:15
o nie, idę się pociąć, już nigdy nie wrócę na studia .

zaciągnęłam porady (bo zawsze mi się to myli), i mówi się DUŻĄ literą. zaczynamy zdanie (kim? czym?) dużą literą
jak poprawiasz, rób to dobrze

[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-03, 17:47 ]
nie poprawialem tylko sie nieudolnie czepialem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów