“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwellco do demotow to sorry ale te 'miliardy glupich' obrazow to mozna i na sadisticu znalesc
nie mam nic przeciwko wrzucaniu tu wspomnianych demotow dopoki nikt nie bedzie pisal ze maja glupie psujace zdjecie podpisy i ze nie powinna ich tu byc
A ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.
po pierwsze - pieprzysz kocopoły.
po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.
po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro
hmmm czyzby juz nie jedna osoba to proponowała? zrobic temat podobny do tego z fotkami z 'naszej klasy'... narazie cisza na ten temat, a to by sie przydałoNa demoty.pl jest miliard żałosnych obrazków, tu można wrzucać te lepsze Z resztą ten obrazek mam od kogoś z Grona, zajebiście mi się spodobał, więc postanowiłem się podzielić
po pierwsze - pieprzysz kocopoły.
a może troszke bardziej rozwinąć wypowiedź???? czy niestety masz z tym problem?
po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.
Hmmm może masz racje, wybacz, u Wojewódzkiego przedstawiała się jako polonistka...
po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro
a ja znam kobiety które by wniosły i co?
chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.
rozmawiałem z nauczycielami i przyszłymi nauczecielami, więc bardzo możliwe. Dlatego wcześniej napisałem "podobno".
jeśli chodzi o zajęcia z dykcji i wymowy, to przeglądam właśnie siatkę zajęć i nie widze tam nic takiego. chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.
Pani Bogno choc lubie Pani posty to jako zatwardziala bojowniczka o poprawne pisanie w ojczystym jezyku pragne zauwazyc ze zrobila Pani blad mianowicie rozpoczynajac zdanie piszemy pierwszy wyraz Z DUZEL LITERY coz blad maly ale cieszy
Klik.
zaciągnęłam porady (bo zawsze mi się to myli), i mówi się DUŻĄ literą. zaczynamy zdanie (kim? czym?) dużą literą
jak poprawiasz, rób to dobrze
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-03, 17:47 ]
nie poprawialem tylko sie nieudolnie czepialem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów