📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up wszyscy jesteście: G (człowiek obiera orzechy- co robi?) skrót narodowego uniwersytetu Kolumbii i śmiać się po Duńsku.Albo choroba i ichniejszy sanepid kazał wybić albo inne restrykcje.jak masz 10 000 kur-każdej na złapanie i ukręcenie głowy poświecisz MINUTĘ.10 000 minut=166 godzin co daje 6 dni.
maszyną można to zrobić w jeden dzień.
maszyną można to zrobić w jeden dzień.
Jedna wyskoczyła do łyżki i wyjebane smutne to mimo że to zwierzęta na ubój Ale nonkurwa
@jbone jakby sanepid kazał wybić to podejrzewam, że każda sztuka musiałaby trafić do spalarni, bo powiedz mi jak każdą sztukę wyciągnąć z odchodów ? przecież nie rozrzucą tego wraz z obornikiem na pole jesli faktycznie to jakaś choroba. Mimo,że to tylko kurczak to jednak ukręcenie łba jest bardziej "humanitarne" od rozjeżdżania. Człowiek to jednak najgorsza kurwa chodząca po tej ziemi
bardziej humanitarne i prostsze byłoby zagazowanie (jakkolwiek by to nie brzmiało). A tak to porozmazują te kury w ziemi i jeśli faktycznie były chore to trzeba by całą tę ściółkę/ziemię wywieźć...
Nugetsy robią
Waterloo to chuj w porównaniu z tym, co chłopaki po sobie zostawili
Tak się robi MOM.
A wystarczyło wentylacje wyłaczyc albo podrecic ogrzewanie o kilka stopni
Nie dziwne że zbankrutowała skoro pracują tam takie umysłowe ameby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów