📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I tak by skończyła podobnie za kilka lat
grubycwa napisał/a:
Tak najzwyczajniej zrobiło mi się przykro... Stare kurwy niech do siebie strzelają ale co winne jest małe dziecko.... Nie mam słów.
Z tego dziecka też by wyrosła taka stara kurwa więc w sumie po chuj ktoś miał na to czekać jak od razu mógł jej skrócić życie pełne cierpienia w tym zjebanym kraju. Im wcześniej się ich odpierdoli tym lepiej, mniej tlenu zużyją.
dadar123 napisał/a:
Za jakiś czas - być może - urodzi się twoja córka, będziesz miał okazję sprawdzić
On nigdy nie będzie miał córki. Syna też nie. Kurwy biorą proszki a na inną nie ma szans.
To w sumie też przykre, ale chuj mu w dupę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów