📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pięknie ją zmiotło! Kolega z zerówki jej z procy zapowrdolił.
Ledwo się położyła, a już nogi rozkłada. Pewnie uczyła się przyry z członkiem konkurencyjnego kartelu i za to odpalili tą młodocianą labadziarę.
Tak najzwyczajniej zrobiło mi się przykro... Stare kurwy niech do siebie strzelają ale co winne jest małe dziecko.... Nie mam słów.
pytolsky napisał/a:
Ledwo się położyła, a już nogi rozkłada. Pewnie uczyła się przyry z członkiem konkurencyjnego kartelu i za to odpalili tą młodocianą labadziarę.
Ale jesteś groźny wulgarny sadystyczny. Oj oj idź do śmieci i nie wracaj
warszawiak123 napisał/a:
Ale jesteś groźny wulgarny sadystyczny. Oj oj idź do śmieci i nie wracaj
Szczym ryj
Szkoda dzieciaka nic nie zawiniła tylko sobie szła, cały jej pech to tylko to że urodziła się w takiej dzielni
pytolsky napisał/a:
Ledwo się położyła, a już nogi rozkłada.
Za jakiś czas - być może - urodzi się twoja córka, będziesz miał okazję sprawdzić
baronturbina napisał/a:
Pięknie ją zmiotło! Kolega z zerówki jej z procy zapowrdolił.
Wydaje mi się, że sama sobie w łeb strzeliła
grubycwa napisał/a:
Tak najzwyczajniej zrobiło mi się przykro... Stare kurwy niech do siebie strzelają ale co winne jest małe dziecko.... Nie mam słów.
A ja mam to w pizdzie. Jakby pewnie ojciec nie był gangusem to i do takiej sytuacji by nie doszło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów