Wiadomo, Ruscy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grander napisał/a:
Ale maja fajne awaryjne...a kacap nawet pasy zapial!
"Kacapom", to możesz conajwyżej powiedzieć "dzień dobry", ewentualnie popracować u nich na budowie, cieciu.
Dildo napisał/a:
nissan gtr jakis w jakims pakiecie rozjebywuje wszystkie furacze co tam są, z resztą nissan tez ich
gtr p800 switzer
Jeden rusek w niemieckim samochodzie doścignął się z drugim ruskiem we włoskim samochodzie. O co kaman?? a gdzie wypadek flaki i zwłoki??
to sadistic jest jakiś admin chyb tez jest- i pewnie usunie ten komentarz.
Zaraz będę tu oglądał tu fimy typu sleepy cat czy funny dog ...
to sadistic jest jakiś admin chyb tez jest- i pewnie usunie ten komentarz.
Zaraz będę tu oglądał tu fimy typu sleepy cat czy funny dog ...
szkoda, że nikt Zientarskiego w ferrari nie sfilmował...
Stachu wichura
P-800 przegrywa z Veyronem, jest mocniejsza wersja nissana niz p800 a nazywa sie AMS ALPHA GTR i ma 9s do 240km/h reklamuje sie mocą ponad 1000koni
P-800 przegrywa z Veyronem, jest mocniejsza wersja nissana niz p800 a nazywa sie AMS ALPHA GTR i ma 9s do 240km/h reklamuje sie mocą ponad 1000koni
kurwa to audi szybciej sie rozpedza od 230 do 290 niz ja wstaje od kompa...
Niech cwaniak pokaże co umie na Wigry 3 ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów