Wiadomo, Ruscy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No a mial wypierdolic w cos tym ferrari... :F no i nie byli najebani bo jechali prosto... to sadistic a nie mojabryczka.ru
ferrari każdy umie ! niech zapierdala ładą na pełnej kurwie kozak
jak słyszałem, że ruski zaczął przeklinać, to myślałem, że zaraz się rozjebią...
1:43 banan na jezdni = Sadisctic
a poza tym to ładne autka ale jednak audi lepsze od ferro
a poza tym to ładne autka ale jednak audi lepsze od ferro
łady po tuningu.
triesta, triesta djesiet, w barikadum prypierdalatie, tzujecie radośćc i swobodu, piat, a nawet sesc ofiar tsmiertelnich...
Dildo napisał/a:
nissan gtr jakis w jakims pakiecie rozjebywuje wszystkie furacze co tam są, z resztą nissan tez ich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów