📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Eh @okar19 nie to, że Cię nie lubię czy coś, ale często podpadasz. Żywcem z ju tube walisz filmikami [filmik który ma 4 lata albo lepiej no sorry]
albo było.pl często, gęsto.
P.S Nawet się nie postarałeś, żeby podkład zmienić ;/
albo było.pl często, gęsto.
P.S Nawet się nie postarałeś, żeby podkład zmienić ;/
@up. Co się czepiasz? Ja nie widziałem, mimo, że filmik ma 15 milionów wyświetleń
O co Ci koleś chodzi ?Bo w ogóle Cie nie rozumiem.... większość filmików które tutaj wrzucam są z youtuba . To tak jakbyś przyczepił się do tych którzy "żywcem" wklejają z liveleak'a . też nie mogą ? Jaki ty masz z tym problem ? Prosze Cie wytlumacz mi to.... i co to ma do tego że filmik jest 4-ro letni ? był tutaj ? nie ! wiec ? nawet jakby miał 20 lat to nie moge go tutaj wrzucić bo ty bedziesz mial z tym jakis problem ?
jaki kurwa podklad ? mam podłożyć dzwiek malucha ? o czym ty w ogole do mnie piszesz ...
często podpadam powiadasz ,tylko komu ? pewnie Tobie i w jaki sposób to się objawia ? bo dodam kilka filmów które były ? i to Cie tak boli ? aha...
weź sie zastanów zanim coś palniesz ...
jaki kurwa podklad ? mam podłożyć dzwiek malucha ? o czym ty w ogole do mnie piszesz ...
często podpadam powiadasz ,tylko komu ? pewnie Tobie i w jaki sposób to się objawia ? bo dodam kilka filmów które były ? i to Cie tak boli ? aha...
weź sie zastanów zanim coś palniesz ...
a wracając do filmiku to od razu było widać ze to nie seryjna scuderia, zbierała sie za dobrze
Dobra a może by tak ktoś dla niekumatych zdjęcie jebnął całego samochodu?
Czy każdy musi kopiuj/wklej na google?
Czy każdy musi kopiuj/wklej na google?
@okar
Po pierwsze, to nawet nie raczysz zobaczyć co było kilka/kilkanaście godzin wcześniej na poczekalni [nie mówię o tym temacie] i walisz skrócone filmiki [nie wspomnę o tagach] lub takie same, [wybacz ale nie mam ochoty szukać i Ci udowadniać po drugiej zmianie].Po drugie, mam wyjebane.
Edit:
Podkład?, choć by na początku wyciąć napisy i dać w tle jakąś fajną muzyczkę z oryginalnym mruczącym V8 jak kotek
Po pierwsze, to nawet nie raczysz zobaczyć co było kilka/kilkanaście godzin wcześniej na poczekalni [nie mówię o tym temacie] i walisz skrócone filmiki [nie wspomnę o tagach] lub takie same, [wybacz ale nie mam ochoty szukać i Ci udowadniać po drugiej zmianie].Po drugie, mam wyjebane.
Edit:
Podkład?, choć by na początku wyciąć napisy i dać w tle jakąś fajną muzyczkę z oryginalnym mruczącym V8 jak kotek
możliwe, że coś było majstrowane pod maską bo Scuderia ma prędkość maksymalną 320km/h. Co nie zmienia faktu, że to świetna maszyna
@Mar0
Coś się tak do niego dojebał ?
Naturalna kolej rzeczy, że na sadisticu większość filmików jest z jutuba i co w tym, kurwa mac dziwnego hm ?
A, że mu się nie chciało nic zmieniać to jego sprawa Mnie tam sie podoba, piwko.
Coś się tak do niego dojebał ?
Naturalna kolej rzeczy, że na sadisticu większość filmików jest z jutuba i co w tym, kurwa mac dziwnego hm ?
A, że mu się nie chciało nic zmieniać to jego sprawa Mnie tam sie podoba, piwko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów