📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lucyferze bierz moją dusze
zawsze mnie bawiło całe to zamieszanie w około włoskiego gówna
sa dwie grupy ludzi którzy chwalą ferrari
dzieci biednych rodziców, które mogą sobie co najwyżej na monitorze pojeździć
oraz debile, którzy kupili to gówno, a teraz im wstyd przyznać, że zjebali sprawę i mogli kupić cokolwiek innego chociażby grande punto co przejedzie bez awarii więcej niż 100km
sa dwie grupy ludzi którzy chwalą ferrari
dzieci biednych rodziców, które mogą sobie co najwyżej na monitorze pojeździć
oraz debile, którzy kupili to gówno, a teraz im wstyd przyznać, że zjebali sprawę i mogli kupić cokolwiek innego chociażby grande punto co przejedzie bez awarii więcej niż 100km
@up
No tak, bo każdy kto nie jest biedny, jeździ ferrari na co dzień .
A ty oczywiście stwierdziłeś, że Ferrari nie dojedziesz z Salonu w Warszawie do swojego domu w Sosnowcu i z tego właśnie względu wybrałeś golfa 3.
No tak, bo każdy kto nie jest biedny, jeździ ferrari na co dzień .
A ty oczywiście stwierdziłeś, że Ferrari nie dojedziesz z Salonu w Warszawie do swojego domu w Sosnowcu i z tego właśnie względu wybrałeś golfa 3.
xo jak co ale montowanie kwadratowych kierownic żeby być "cool" duzo mówi o marce...
Krótka historia Ferrari w Polsce - dowolne 200 metrów nawierzchni jezdni. Dziękuję dobranoc.
A ja wolę Lambo Markę która robi samochody, a nie koszulki, czapki, breloczki, spodenki, buty, no i auta przy okazji
ten dźwięk launch controla
ten dźwięk launch controla
Chujowy tytuł. Ferrari jest z kategorii "super aut", co jednocześnie wyklucza je z bycia idealnym, chociażby ze względów takich jak: cena auta, spalanie, (najczęściej) brak bagażnika oraz miejsc więcej niż 2, twardego zawieszenia, minimalnego prześwitu itd, itd...
Akcja sprzed dwóch tygodni: Katowice, Aleja Rozdzieńskiego, światła na charakterystycznym "kwadratowym" skrzyżowaniu na wysokości Hotelu Novotel, pojedynek gigantów: z lewej czarne Ferrari, a z prawej ja w swojej czerwonej strzale: Peugeot 106, 1.1 benzyna, 60 KM.
Jak się później okazało, Ferrari miało blachy SO i kupił je sobie bongman za kasę zarobioną przy połowie kalmarów.
Jak się później okazało, Ferrari miało blachy SO i kupił je sobie bongman za kasę zarobioną przy połowie kalmarów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów