📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A sikorki patrzą i się cieszą. Najwyraźniej tak się imponuje kobietom. Jej zwykle chuja wiecie zza tej klawiatury
Gówniany ten śmingus dyngus.
Tylko hindusi mogą taplać się w gównie i uważać to za święto. Co prawda pedały też to lubią ale nie mieszajmy tematów...
Czy są oblepieni gównem czy nie, ich skóra i zachowanie, styl życia nadal takie samo - Gówniane
Tam widać, że gówno to gówno. A u nas? Pis dobry bo dajo. Po złe bo zabierajo, konfa king i pany bo korwin, szczepionki super bezpiecznie i zatrzymaja świrusa, wolne miedia tvn i tak dalej i tak dalej. Gdzie wy wydzicie jakąś różnice? Tam gówno wygląda jak gówno a u nas wygląda jak stara baletnica z garbem ale nie... znajdują się całe "muchy" i to się prześcigają, że piękne i nie gruba, że kto wybrzydza ten nie rucha i tak mamy. "Wolną Polskę"
Byłem przekonany, że to kolejne nagranie z Kuźnicy.
cuurniprime napisał/a:
Tylko hindusi mogą taplać się w gównie i uważać to za święto. Co prawda pedały też to lubią ale nie mieszajmy tematów...
pedał też tam jest 20 sekunda homokomando w stringach .
To pomyślcie sobie jak brudni są cyganie skoro wyjebali och z Indii !
baronturbina napisał/a:
To pomyślcie sobie jak brudni są cyganie skoro wyjebali och z Indii !
Bez kitu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów