Jest wszystko co lubimy oglądać - grupowy wpierdol, koleś nie wiedzący co się dzieje, uderzenie gitarą w czerep, ciągnięcie za włosy aha no pojebany kamerzysta, nie wiedzący jak trzymać telefon...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jest wszystko co lubimy oglądać - grupowy wpierdol, koleś nie wiedzący co się dzieje, uderzenie gitarą w czerep, ciągnięcie za włosy aha no pojebany kamerzysta, nie wiedzący jak trzymać telefon...
kto jest bez winy niech pierwszy jebnie gitarą
niby lewaki jakies szarpidruty a jakie to bojowe
gregor87 napisał/a:
Ty i zadymy. Co najwyzej konia bilesw podstawówce lepsze zadymy na korytarzach były
Ja tam lubię takie wiejskie rozpierduchy. Piwko leci.
p.s. najbardziej mi szkoda tego albinoska
Czemu nagrywałeś to przez szparę?
Brudstock i wszystko jasne. Skandynaw był chyba pod mega wpływem narkotyków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów