Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Zamów sobie ubera biedaku.
Moim zdaniem problem jest taki, że tam powinien być postawiony znak drogi osiedlowej(strefa zamieszkania) gdzie pieszy ma pierwszenstwo a samochod może jechać. Ale lepiej sie przyczepic do boguducha winnych policjantów czy ludzi i pierdolić coś z kamerką niż zgłosić problem do miasta czy zarzadu dróg. Jebany kutas i tyle.
Ale wiesz, że w strefie zamieszkania NIE WOLNO parkować poza wyznaczonymi miejscami, więc nie mają chuje gdzie tym chodnikiem jechać?
Problem nie tkwi tu w ludziach, że oni na siłę chcą ten trawnik dojebać, który wygląda jakby ktoś przez niego stado mustangów galopem przeganiał. Problemem jest to, że nie ma rozwiązań a stąd takie 'ciche' przyzwolenia na parkowanie na trawnikach i chodnikach.
No, dobrze, za mamy w kraju takich twardych ludzi jak ty, nie? Sam jestes odpad, skoro nie przyjmujesz do wiadomosci, ze lamanie prawa prowadzi do roznych konsekwencji, i zamiast wziac odpowiedzialnosc jak mezczyznam, to placzesz jak pizda, ze "to ci frajerzy sa winni". Idz pan w chuj
Pizda to cię strugała, podporządkowany insekcie. Ja go frajerem nie nazywałem, to byłby komplement dla takiej kurwy.
"łamanie prawa"
Kurwa idz teraz sobie swoja droga, jeszcze po pijaku, a tu wyjedzie taka dzida tepa i prosto kurwa po stopie przejedzie, bo ona musi autko zaparkowac gdzies. Chuj, ze jedzie chodnikiem, ale kurwa wazne ze autko parkuje.
Koles dobrze robi, a jebane psy zamiast zrobic swoja robote i dalej mandaty trzepac. To dopierdalaja sie do kolesia co dobrze mowi.
jeździ np: BMW to nie znaczy, że może robić co mu się podoba..
No jak widać może.
Wypiął dupsko i wysrał sie najpierw na pizde z kamerką a potem na patrol
Można się kłócić i spierać kto ma rację, ale pewne jest jedno, ktoś się kiedyś wkurwi i zgasi temu gościowi światło łyżką do opon….
i tak samo będzie ktoś przechodził z dzieckiem, poczuje zagrożenie, które wypływa z tego momentu i zgasi człowiekowi czaszkę na chodniku. Prawidłowo ? w sumie tak, ale po chuj to?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów