18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kula77 2021-12-15, 5:13
focusek napisał/a:

wylapalby na pizde odrazu ciota z kamera.

Jezu,ale ty jestes twardy i taki meski....
Zgłoś
notak 2021-12-15, 7:35 2
rzygam na kapusiów, takich którzy jarają się takimi tematami,
od czasów ZOMO tak mam
Zgłoś
krokodyl 2021-12-15, 9:46
Miałem podobnie stało kilka samochodów więc i ja zaparkowałem wśród nich ,przyszłem po pewnym czasie nikt nie dostał za wycieraczki mandatu tylko ja dostałem -nie znali mnie i mojego auta,
Zgłoś
Nabs 2021-12-15, 15:15 1
krokodyl napisał/a:

Miałem podobnie stało kilka samochodów więc i ja zaparkowałem wśród nich ,przyszłem po pewnym czasie nikt nie dostał za wycieraczki mandatu tylko ja dostałem -nie znali mnie i mojego auta,

i bardzo kurwa dobrze, może oduczy cię to bycia kolejnym baranem w stadzie.
Zgłoś
Wepss 2021-12-15, 18:56
Nigdzie na świecie nie ma wjeżdżania na chodniki ani trawniki, tylko w tej Polsce zajebanej.
Zgłoś
Juzwa 2021-12-15, 19:55 2
XavierX napisał/a:

Możecie pluć jadem na jednych i na drugich, ale w tej kwestii dłuuugoo się nic nie zmieni i te sytuacje będą się ciągle powtarzały. Wynika to z tego, że nasze dzisiejsze miasta (przynajmniej te powiatowe) są zupełnie niedostosowane do tak natężonego ruchu i miejsc parkingowych brakuje. O ile w wielu przypadkach dojazd samochodem z miasta do miasta poprawił się, o tyle poruszanie się po mieście (w tym parkowanie) w godzinach nazwijmy to 'urzędowych' czyli gdy chcemy coś załatwić to jakaś kurwa abstrakcja.
Problem nie tkwi tu w ludziach, że oni na siłę chcą ten trawnik dojebać, który wygląda jakby ktoś przez niego stado mustangów galopem przeganiał. Problemem jest to, że nie ma rozwiązań a stąd takie 'ciche' przyzwolenia na parkowanie na trawnikach i chodnikach.

Nie pierdol farmazonów. Możesz dojechać do skraju miasta na parking, zostawić złoma i wsiąść do tramwaju czy autobusu miejskiego. Wali cię wtedy parking i czy jest miejsce akurat przy drzwiach wejściowych do urzędu. Polecam podjechać na któryś z parkingów przy pętlach tramwajowych czy autobusowych. Nawet w godzinach szczytu świecą pustkami, a w mieście nie ma jak przejechać, bo korki kilometrowe. To nie brak parkingów tylko ludzie to kurwy debilskie.
Zgłoś
djted 2021-12-15, 19:58
Co to za zjebany kraj ? Jakieś murzynowo ?
Zgłoś
ellsworth 2021-12-15, 21:18
mutant napisał/a:

Do nieudolnych policjantów jeśli to czytają - pieszy jest uczestnikiem ruchu któremu możecie wydać polecenie jeśli się do niego nie zastosuje popełnia wykroczenie z art 92.1

Uczestnikiem ruchu to może sobie być na drodze publicznej a nie chodniku między sklepem a trawnikiem!
Zgłoś
ququa 2021-12-16, 13:03
ZielonySzklanek napisał/a:

jak się ma gówno zamiast mózgu to łatwo przychodzi niszczenie mienia, za które ludzie płacą. zjazd istnych tępaków w komentarzach.
jak pomyśle, że te bezmózgie sebixy mają prawo do głosu ... o kurwa nic dziwnego, że tu nigdy nie będzie dobrze.

I tu się zgodzę, pierdolec mógł porysować człowiekowi maszynę

a ty seba się nie spinaj tak możesz nie głosować jeśli to sprawia ci trudność
Zgłoś
Quiller 2021-12-16, 13:29
Głos jakiś taki rudy...
Zgłoś
ZielonySzklanek 2021-12-16, 13:45
ququa napisał/a:

I tu się zgodzę, pierdolec mógł porysować człowiekowi maszynę
a ty seba się nie spinaj tak możesz nie głosować jeśli to sprawia ci trudność

weź skończ pierdolić, bo od wypływu gówna z twoich ust w całej polsce jebie kałem.
Zgłoś
Kłusownik 2021-12-16, 22:49
Rudy

Bestresowe wychowanie korwa.
Zgłoś
Clistwood 2021-12-16, 22:54
oleyu napisał/a:

Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.

Z rozpędu dałem piwo. Powinna być opcja usuń
Zgłoś
GumkaRambo 2021-12-19, 23:01
Wszyscy co piszą że gość ma rację, są dobrze pokręceni i lepiej niech nie opuszczają swoich, zarośniętych nor !!! Pozdro 600
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem