polska mysl techniczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tak kurwa, a wsiada się do tego przez bagażnik
niuniek napisał/a:
hehe twórca tego dzielą jest mój mechanik teraz ma chyba inny kolor
jesli tak to zalatw wiecej fotek, jak tam sie wsiada?
Kiedyś czytałem artykuł, że jakiś Marian założył działalność i w zimę ponad 10000 natrzepał takim pługiem
@up czego? minut,metrów....
Nie dość że spełniałby swoje zadania to jeszcze miałby wygląd , a tak to jakaś niedojebana chujnia
bravoteampolska napisał/a:
I po chuj było tak psuć to auto , nie mógł wyglądać na oryginalny stan z doczepionym pługiem .
Nie dość że spełniałby swoje zadania to jeszcze miałby wygląd , a tak to jakaś niedojebana chujnia
z taką masą + jeszcze bagażnik to by nie pociągną
Jest tylko mały problem... ZERŻNIĘTE Z 9GAG.COM !!! Gratulujemy gimbazie pomyślunku, nie ma to jak wziąć coś z amerykańskiej strony, stwierdzić że to swoje i myśleć że żaden inny sadol nie wchodzi na jedną z najpopularniejszych amerykańskich stron rozrywkowych w necie...
Link do malczana
Link do malczana
Smithy.exe napisał/a:
Jest tylko mały problem... ZERŻNIĘTE Z 9GAG.COM !!! Gratulujemy gimbazie pomyślunku, nie ma to jak wziąć coś z amerykańskiej strony, stwierdzić że to swoje i myśleć że żaden inny sadol nie wchodzi na jedną z najpopularniejszych amerykańskich stron rozrywkowych w necie...
Link do malczana
problem w chuj, jestem zniesmaczony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów