📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ta jebana techniawa zjebala przyjemnosc z ogladania filmu
Nie znasz się.
Knife Party - EDM Death Machine
Electro House
OST z NFS RIVALS
Dziękuję za uwagę, jestem ekspertem.
Ciekawe rozwiązanie z tylnymi hamulcami. Czy jakiś ekspert może się wypowiedzieć? Czy ma to na celu zmniejszenie obciążeń na półosiach i przegubach czy po prostu ograniczenia przestrzenne?
Co do tylnego hamulca, to w aucie nie musi być tak silny jak z przodu więc może być dość oszczędnie wykonany, poza tym ze względu na ciasnotę, został tak zamocowany a nie inaczej, gdyż nie zmieścił by się tak duży wahacz, a dodatkowo skomplikowało by to budowę tylnego zawieszenia.
Czekamy jeszcze na jakiegoś znawcę, który napisze, że tuningowanie malucha to wieś, i jak w ogóle można jeździć maluchem?
kaszlak jeszcze nie raz nas zaskoczy. juz czekam na kaszląca flotę powietrzną rozbijająca f16tki;)
Co byś się nie zesrał wyczekując:
Tuningowanie malucha to wieś, a w ogóle to straszna lipa czymś takim jeździć!
Z gówna tortu nie zrobisz
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów