Ciekawy projekt znanego wszystkim auta. Do niedawna stał na allegro za 10 czy 12 tys. Słyszałem także, że żeby "normalnie" nim jeździć, trzeba było wozić w nim worki z cementem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Więcej ten samochód stoi w miejscu i się slizga niż jedzie. Przerost formy nad treścią. Ja obok stanę np Tico i za nim tamten złapie przyczepność ja już będę na mecie.
Panowie robią to o czym ja zawsze marzyłem. Różnica jest taka że ja dalej marze kurwa..
Trudno się dziwić że sprzedaje, skoro musi nakładać nauszniki żeby wytrzymać w środku
Ech. Moje pierwsze autko - CC 750, gaźnik AISAN - na którego każdy narzekał. Po wyregulowaniu chodził jak strzała. Jebane golfy, BMW i inne gówna w DIESLU się dusiły zimą przy -20. A mój palił od strzała. Niby takie małe gówno - a nie zapomni się go do końca życia. Sprawdziło się powiedzenie - jak dbasz tak masz. Nigdy mnie nie zawiódł!
klint0n napisał/a:
Wszystko fajnie pięknie ale za jakość Nothing else matters kij w ryj.
Kij w ryj powinien być za samo "Nothing Else Matters". Kurwa, już zrzygać się można od tej ballady, tak jakby nie mieli innych, bardziej zajebistych kawałków...
nie czaje... przecież to nie potrafi skręcać... A i znalazło by się pewnie coś z lepszym stosunkiem mocy do masy choć faktycznie nie w tej cenie pewnie.
Uploader coś się skurwił więc dam link youtu.be/dZ8V3_EgV-Y?hd=1
maluszek widać lepiej zrobiony, choć brzydki jak chuj daje rade w krętej jeździe. Silnik z busy
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-09-27, 21:20 ]
//edit// Dzieki Angel
maluszek widać lepiej zrobiony, choć brzydki jak chuj daje rade w krętej jeździe. Silnik z busy
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-09-27, 21:20 ]
//edit// Dzieki Angel
Lata temu kumpel miał malczana z silnikiem Hayabusy. Jak go sprzedał to szczęśliwy nabywca tego samego dnia wydachował nim na zakręcie
Echelon napisał/a:
Ech. Moje pierwsze autko - CC 750, gaźnik AISAN - na którego każdy narzekał. Po wyregulowaniu chodził jak strzała. Jebane golfy, BMW i inne gówna w DIESLU się dusiły zimą przy -20. A mój palił od strzała. Niby takie małe gówno - a nie zapomni się go do końca życia. Sprawdziło się powiedzenie - jak dbasz tak masz. Nigdy mnie nie zawiódł!
Potwierdzam
Kupiłem takiego w 2002 rocznik 1997 gaźnik AISAN wszyscy narzekali ale ja go sam regulowałem i był zajebisty.
Z tym że nie było wersji CC 750 były 700 (704cm³), CC 900 (903cm³ oraz 899cm³) i najmocniejsze CC 1100 (1108cm³).
Wiem jak to autko sprawiało się z małym silnikiem. Wersją 1108cm³ też jeździłem i miała kopa. Nikt mi nie powie że to coś z filmu da się prowadzić, a tym bardziej wykorzystać możliwości silnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów