📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up. Chciały go zabić. Pewnie zemsta samochodu.
tak to jest jak sie jezdzi czyms co jest wyzsze niz szersze... a do tego ten znak Daewoo w 0:12 nie pozostawia watpliwosci
coval napisał/a:
tak to jest jak sie jezdzi czyms co jest wyzsze niz szersze... a do tego ten znak Daewoo w 0:12 nie pozostawia watpliwosci
Auto jedynie do czego może się nadawać to do jazdy po mieście - mały wszędzie się zmieści... No i mało pali
Ale żeby tuningować takie coś... Zależy co się chce osiągnąć...
Za dużo benzyny nalał. Auto się najebało i gleba. Jazda na oparach rlz!
Jakie Cinquecento, przeca widać że to fabryka Daewoo. Pewnie testowali sportową wersję Matiza, która za kilka lat podbije serca fanów Golfa dwójki
haha pod koniec jak mu wycieraczka nakurw*a po łydce
Cinquecento to mój pierwszy samochód, kupiony za własne ciężko zapracowane pieniądze Z wnętrza widzę dokładnie, że to cienki a nie żaden Matiz.
Mimo, że już dawno nim nie jeżdżę to ciągle mam sentyment do tego samochodu.
Co do filmiku zacytuję moją babcię: "Toś pokozoł!"
Pewnie w serwisie olej zmieniali i sprawdzali czy wycieków nie ma z żadnej strony... Norma
Shadow napisał/a:
Cinquecento to mój pierwszy samochód, kupiony za własne ciężko zapracowane pieniądze Z wnętrza widzę dokładnie, że to cienki a nie żaden Matiz.
Pierwsze auto... Tak jak moje Jakie by nie było w sercu zostanie
ale pierdolicie :p . ? Byłem tam sam się trochę ganiam .
Koleś pociął autko i się wyłożył .
Jak to w tym sporcie mówią , " Jak się nie wyjebiesz to się nie nauczysz " .
W tym sezonie kolo jeździ już Clio 2 2,0 16v i radzi sobie całkiem nieźle
Koleś pociął autko i się wyłożył .
Jak to w tym sporcie mówią , " Jak się nie wyjebiesz to się nie nauczysz " .
W tym sezonie kolo jeździ już Clio 2 2,0 16v i radzi sobie całkiem nieźle
pewnie dopiero co z salonu wyjechal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów