📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@SiaraSiarzewski w Fiatach Coupe nie było silnika 2.2. Ten silnik owszem, pochodzi z Coupe, ale jest to 2.0 20V turbo, fabrycznie 220KM. Piękny dźwięk 5 cyindrów i silnik, który już w serii robi robotę, a co dopiero po podkręceniu. Mam dokładnie taki sam w Bravo HGT
a sobie poczytajcie dokładnie, bo był w operacji tuning, koleś włożył w niego sporo siana i zrobił z niego całkiem ciekawy model
miczel1 napisał/a:
silnik 5 garów i 20 zaworów z bravo hgt albo marea 147hp lub 155 hp + turbo....W sumie to bardzo dobry trwały motor
silnik jest z fiata coupe 2.0VT. W serii 220km
Tjuningować lodówke ? jest tyle ladniejszych fiatów, już nie mogę się doczekać poprawionej wersji Transita
W Operacji Tuning właściciel opowiadał, że ten matowy lakier to szpraj z marketu
Niczym brzydka dziewczyna z pięknym charakterem, a w środku tak sobie i do tego przestronnie.
Nigdy mi się to autko nie podobało , ale w takim wydaniu ładnie się prezentuje
Av3k napisał/a:
Silnik zmieniony albo podrasowany. 260 KM i napęd na przód...
jeden z użytkowników racingforum miał 635KM w napedzie na przód i dawał rade żaden ścigacz nie miał podejścia
wy sie z golfow smiejecie a ten koles zamontowal felgi do multipli o.0
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów