📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
pomimo tych wszystkich upgrade'ow nie chciał bym tym jeździć strasznie odstraszający wygląd to ma.
jakby mi dali nawet takie gówno ale z 260 KM to bym ni chuja nie pogardził , poza tym fajne alusy mu założył, auto samo w sobie brzydkie ale tutaj prezentuje się przyśpieszeniem, mocą i dźwiękiem bardzo ładnie .
filmik byłby zdecydowanie lepszy jako mp3
Av3k napisał/a:
Silnik zmieniony albo podrasowany. 260 KM i napęd na przód...
Wszystko w swoim czasie. Na tym napewno nie poprzestaną
silnik 5 garów i 20 zaworów z bravo hgt albo marea 147hp lub 155 hp + turbo....W sumie to bardzo dobry trwały motor
Auto brzydkie jak mało które, ale co trzeba oddać Multipli to wygoda w środku. Mało jest tak dobrze obmyślonych wnętrz w samochodach (nie mówię tu o Bentleyach za miliardy dolarów, ale o normalnych samochodach). Jechałem w taryfie takiej raz i środek naprawdę fajnie pomyślany i zaprojektowany.
Ale niestety wyglądem zewnętrzym przegrywa w przedbiegach.
Ale niestety wyglądem zewnętrzym przegrywa w przedbiegach.
Czasami bywa na SRT i powiem wam że jak na takie pudło to zbiera się lepiej niż niejeden mały sportowiec
kurwa, za chuja bym w to nie wsiał mimo tych wszystkich przeróbek, to auto jest tak chujowe..
wkladasz w to serce kase i umiejetnoscia a nadal jezdzisz najbrzydszym autem swiata.
co nie zmienia faktu, że nadal on brzydki jak gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów