I muzyka gra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie lubię wiejskiego tuningu, ale znam typa który wrzucił garreta T4/3 do seicento sporting. bez przeróbek na zewnątrz, ale silnik był odjebany mistrzowsko. Jednak najlepsze były miny ludzi na światłach, gdy zostawali metry z tyłu za takim niby gówienkiem.
co to kurde sie pomylilem i zamiast na sadistica wszedlem na youtuba co sie kurwa z tym sadistickiem dzieje?
Wieś bo nas stać. Nie to co wy mieszczuchy obijacie się autobusami, a nawet na taki wozek nie macie kasy
My mieszczuchy jeździmy pojazdami wartymi miliony :] W końcu Stadler, Solaris, Pesa, MAN, Mercedes nie robią byle czego:]
Tede w końcówce troche się zidiocił bo 12V to nawet jakby bezpośrednio do ptaszka sobie podłączył to nie poczuje.
szydera na maxa
Myślałem że Tede wie że 12 volt nie zabija, ale się zdziwiłem!!!! I od dziś jestem za Peją!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jeździłem sportingiem. Jeżeli tuning tego modelu to tylko robiony fabrycznie przez firmę Abarth. Ewentualnie felgi. To nawet sporting nie jest i z tego co myślę to nawet 120 na godzinę nie poleci. A co do car audio, nie pogra głośno. Moje magnaty 80W i Alpiny 40W w dobrych pudłach pograją głośniej.
nakładki na pedała...
przede wszystkim......
@goroncasuka i @ziolek23rpg..
Neon, jeśli to jest prawdziwy neon a nie dioda w plastikowej tubce to jest zasilany przez inverter (czyli przetwornica) który z 12V robi 150-300V, w prawdzie o malutkim natężeniu ale jeśli dotknie cie w gołe ciało to efekt jak z kopiącego długopisu a to raczej spowoduje skurcz nogi i niewątpliwie wypadek
Neon, jeśli to jest prawdziwy neon a nie dioda w plastikowej tubce to jest zasilany przez inverter (czyli przetwornica) który z 12V robi 150-300V, w prawdzie o malutkim natężeniu ale jeśli dotknie cie w gołe ciało to efekt jak z kopiącego długopisu a to raczej spowoduje skurcz nogi i niewątpliwie wypadek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów