Fifa 11 nowości
1.) Grafika
2.) Personality+ to całkiem nowy sposób na psychofizyczne charakterystyki zawodników. Do tej pory każdy z nich opisany był zaledwie kilkoma współczynnikami
3.)Pro Passing, nowy system rozgrywania i podań. Powstał on po to by uczynić grę bardziej realistyczną i wiarygodną a także wyeliminować głupie granie w ping-ponga, czyli niekończące się, szybkie podania z pierwszej piłki
itd. itd. itd
Fifa 12 nowości
1.) j/w (normalka)
2.)Przełomowy model fizyki zderzeń zawodników. System na bieżąco analizuje wszystkie ruchy piłkarzy podczas kontaktu fizycznego.
3.)Ruchy piłkarzy są elastyczne, zawodnicy szybciej odzyskują równowagę i cały czas pracują ciałem i rękami, aby nie dać się przepchnąć.
4.)Zupełnie nowy, lepszy tryb kariery
Można by było wymieniać jeszcze długo.
a zamiast tej gigantycznej, modnej zresztą ostatnio przerwy między dwoma wersami nie lepiej było zastosować staropolskie, klasyczne ", że"?
Nie mozna zyc w przeszłosci
Tak kurwa, i odcień trawy zmienili i grafikę poprawili i wiele innych zmian po to tylko aby za rok kolejny raz was wyruchać za pieniążki (lub za darmo) dopychaną co rok grą jakimś elementem byle jakim, co by wam banan na twarzach umieścić. Zawsze mnie śmieszy jak jakiś cwaniak z EA wypowiada się, że poprawili AI bramkarza! hahahaha. Niedługo żeby kolejne części się od siebie różniły dodadzą system awansowania na wyższe poziomy piłkarzy, perki, skille i eq. - ups pomyliłem się, EA potrafi tylko zmieniać numerek i dymać graczy na lewo i prawo.
Oczywiście wiele w tym co napisałem jest sarkazmu ale wiele jest prawdy. Chodzi mi o to, że stosunek cena/jakość jest żenujący w porównaniu fify nowej do fify poprzeniej z roku na rok!
co miesiac jedno i to samo a admini spia
co przez to rozumiesz?
@Dzoyo
Tak kurwa, i odcień trawy zmienili i grafikę poprawili i wiele innych zmian po to tylko aby za rok kolejny raz was wyruchać za pieniążki (lub za darmo) dopychaną co rok grą jakimś elementem byle jakim, co by wam banan na twarzach umieścić. Zawsze mnie śmieszy jak jakiś cwaniak z EA wypowiada się, że poprawili AI bramkarza! hahahaha. Niedługo żeby kolejne części się od siebie różniły dodadzą system awansowania na wyższe poziomy piłkarzy, perki, skille i eq. - ups pomyliłem się, EA potrafi tylko zmieniać numerek i dymać graczy na lewo i prawo.
Oczywiście wiele w tym co napisałem jest sarkazmu ale wiele jest prawdy. Chodzi mi o to, że stosunek cena/jakość jest żenujący w porównaniu fify nowej do fify poprzeniej z roku na rok!
Równie dobrze można powiedzieć, że nie widać różnicy w grasch z roku 1990 a w grach z 2012
no to trochę przesadziłeś, bo jakoś inne firmy, dajmy na to blizz, potrafią wydać coś co zrobiło jeden wielki skok zamiast jak w przypadku fify co roku maślaczki (Diablo1 -> Diablo2 -> Diablo3, Sc1 -> Sc2). Wkurwia mnie w tym właśnie to, że co roku wypuszczają grę, która no umówmy się różni się 1 trybem, jak zawsze poprawioną grafiką i AI przeciwników, oraz numerkiem tak dla zasady, ale niestety tak się dla nich bardziej opłaca.
Większy szacun miałbym dla nich, gdyby popracowali z 4-5 lat już na najnowszych silnikach graficznych i wypuścili coś co urwie dupę. A rezustat takiego dopychania kontetnu masz tu:
sadistic.pl/japonska-fifa-vt102548.htm
"Dopracowana jak sposób ucieczki żydów przez komin... "
Bądźmy kurwa obiektywni!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów