📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
przepraszam ale nudne jak w Kamiennym Kręgu
ćwir, ćwir, ćwir czy to Wróbelek Elemelek z czerstwym chlebkiem
ćwir, ćwir, ćwir czy to Wróbelek Elemelek z czerstwym chlebkiem
Nie lubię hejterów. I trolli.
Lashlo napisał/a:
@angel, po chuj Elemelkowi nożyczki?
bo to Emo Elemelek i po zjedzeniu suchara pierdolnie sobie sznyty na pięcie
Nie lubię hejterów. I trolli.
~Conscribo, ale sznyty na pięcie są do przeżycia a oddzielenie bani od tułowia już nie.
Wiem, że to nic w temacie nie zmienia, ale za to odkrywcze stwierdzenie piwo mi się bezdyskusyjnie należy.
@Fiflak
to samo chciałem powiedzieć - cóż w dzisiejszych czasach, gdzie za samicę jelenia uważa się sarnę.... ach ta tępota wśród młodych i głupota wśród starych
to samo chciałem powiedzieć - cóż w dzisiejszych czasach, gdzie za samicę jelenia uważa się sarnę.... ach ta tępota wśród młodych i głupota wśród starych
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów