📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ziomek... było w failach failarmy, które są już na głównej 2:16
sadistic.pl/kompilacja-faili-z-4-tygodnia-stycznia-by-failarmy-vt170810.htm
sadistic.pl/kompilacja-faili-z-4-tygodnia-stycznia-by-failarmy-vt170810.htm
Chińczycy to dopiero mają pomysły, taka małpka może być nawet płatnym zabójcą albo szpiegiem.
U nas powinni tego uczyć psy lub koty Amerykanom się to udało.
sadistic.pl/zycie-kota-vt156461.htm
U nas powinni tego uczyć psy lub koty Amerykanom się to udało.
sadistic.pl/zycie-kota-vt156461.htm
A ja z pierwszego ujęcia myślałem, że ten gostek weźmie rozbieg i tej małpie dobrego buta sprzeda
małpa, która kradnie powinna dostać za to wpierdol.... nie ma zmiłuj się dla złodziei i obrońcy zwierząt niech spierdalają z tekstem, że to tylko zwierze bo to zwierze wie, że wymieni to na orzechy i banany, więc zasługuje na wpierdol i przekopanie.
Pierwsze wrażenie po przeczytaniu opisu i tytułu: "Znów jakiś bambus się bije..."
malpy kradna to norma -.- zamiast sie idiotycznie cieszyc dawno powinni ja wyploszyc w ostatecznosci kopa zajebac. tak maja nauczke
z takimi małpami w Polsce cyganie nie mieliby godnego życia.
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości dlaczego utożsamiamy murzynów z małpami? Zachowanie identyczne.
Dla nich to zabawa odwiedzac zwierzeta na uwiezi. A naprawde za kulisami wyglada to tak:
liveleak.com/view?i=574_1359006636
liveleak.com/view?i=574_1359006636
U nas są figlarne ciawary a u nich małpy (:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów