📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie w mieścue ukry przeprowadzają strajk włoski.
Wszystko robią powoli i dokładnie, wyrzucają odpadki do śmietników, nie puszczają głośnej muzyki i mówią wszystkim dzień dobry. Wszyscy z nich pracują. Nie parkują na zakazach. Na złość nie chcą się asymilować z nami na dzielnicy, ani pożyczać drobnych na piwo. Kurwa, chyba się uduszę w tym porządku, w swoim kraju czuję się jakoś obco.
Wszystko robią powoli i dokładnie, wyrzucają odpadki do śmietników, nie puszczają głośnej muzyki i mówią wszystkim dzień dobry. Wszyscy z nich pracują. Nie parkują na zakazach. Na złość nie chcą się asymilować z nami na dzielnicy, ani pożyczać drobnych na piwo. Kurwa, chyba się uduszę w tym porządku, w swoim kraju czuję się jakoś obco.
Przecież to Negroid podczas rui , poczuł zapach łona samicy lecz jest w takim amoku że postradal zmysły.
baronturbina napisał/a:
Typowy lewacki banderowiec rozlewa mleko i spierdala. U mnie na osiedlu ukry dziurawią ludziom dętki w samochodach tak żeby nie mogli do pracy dojechać na czas.
Gdzie ty mieszkasz, że auta na dętkach jeżdżą? W jebanej Workucie gdzie łady i gazy to fura marzeń?
baronturbina napisał/a:
Typowy lewacki banderowiec rozlewa mleko i spierdala. U mnie na osiedlu ukry dziurawią ludziom dętki w samochodach tak żeby nie mogli do pracy dojechać na czas.
dętki w samochodach powiadasz
Wiecie dlaczego to robi? Bo ludzie to oglądaj, repostuj, dyskutująa... on na tym zarobi więcej niż Wy za miesiąc uczciwej pracy :/ Koleś co wchodzi za nim nagrywa wszystko od początku i to na dwa telefony więc wyląduje to na socialmediach a potem wszedzie
Antebot napisał/a:
Gdzie ty mieszkasz, że auta na dętkach jeżdżą? W jebanej Workucie gdzie łady i gazy to fura marzeń?
SizzleMyDizzle napisał/a:
dętki w samochodach powiadasz
Jakto nie ma dętek w autach? To jak to powietrze sie tam w oponie trzyma?! Właśnie tacy banderowscy lewacy jak wy sieją zamęt nie znając sie na motoryzacji.
ale by tu ładnie paralizator siadł na takich smoluchu ahh
baronturbina napisał/a:
Gdzie ludzie trzymają te dętki? Ja mam dętki w samochodzie jak kupuje do roweru 🤣
Slowikrwr napisał/a:
Gdzie ludzie trzymają te dętki? Ja mam dętki w samochodzie jak kupuje do roweru 🤣
Nie znasz się na samochodach. Wlasnie tak nazista zalenskyni unia niszczą wam mozgi! Dezinformacja lewacka!
Uczulenie na laktozę czy miał zabawiać kupujących?
Przecież to jebany performance.
Dlaczego? Bo nie przeszła przez szybę tylko elegancko znalazła otwór drzwiowy
Dlaczego? Bo nie przeszła przez szybę tylko elegancko znalazła otwór drzwiowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów