📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
"A ten pan Nowakowski, czy jak mu tam, to kto to jest?"
co za tępa rura
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
co za tępa rura
... reklamę z końca filmiku to żeś dobrał idealnie ;D Czego wy po tej idiotce tak jedziecie, jest tępa jak but ale tacy ludzie też są potrzebni... inaczej byśmy nie mieli z kogo gnić Ja tylko gratuluje samokontroli Figurskiemu... ja bym dawno po niej jechać zaczął
najlepsze twój mąż to błyszczyk hehehehe
chyba wiem z czego ona jest znana.. potrafi uśmiechając się pokazać zęby. WSZYSTKIE
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nas przeciętnych szaraczków takie sprawy szokują, więc pytam się : co się jeszcze musi stać w polskich mediach byśmy byli jeszcze bardziej zszokowani?Jolu opamiętaj się bo patrzą na nas inni ;/
omg...Mój sześcioletni syn jest bardziej elokwentny i ma wyższe IQ od tego worka na spermę, no i wie kto to jest Jan Nowicki.
Swoją drogą, trochę żenadę Figurski odstawił narażając Wielkiego Aktora jakim jest pan Nowicki na spotkanie z takim barachłem
Jej rodzice powinni zapłacić wielką karę za spłodzenie tak tępego gówna i co miesiąc płacić podatek na PCK, że narazili ludzi żyjących w naszym kraju na takie obrazki w TV.
Ona jest głupsza od Gracjana, Dody, Miśka K. i Rolanda razem wziętych.
Swoją drogą, trochę żenadę Figurski odstawił narażając Wielkiego Aktora jakim jest pan Nowicki na spotkanie z takim barachłem
Jej rodzice powinni zapłacić wielką karę za spłodzenie tak tępego gówna i co miesiąc płacić podatek na PCK, że narazili ludzi żyjących w naszym kraju na takie obrazki w TV.
Ona jest głupsza od Gracjana, Dody, Miśka K. i Rolanda razem wziętych.
ja sie pytam... gdzie byli rodzice??
… sarkazmu się chwyta.
[...]
[...]
Widzisz, a ja sądzę, żeby pokazać panu Janowi, że na tym świecie są tak mało sprytni ludzie.. Chociaż prowadzący od początku kpił sobie z Konia, a ta się nie kapnęła.. Ludzie..ile można..Ten plastik tak z niej ścieka, że to aż woła o pomstę do nieba. Gdyby nie to, że jestem, ekhem.. pr0 sadystą, to obejrzałbym to w częściach.. Ale niestety, cóż poradzić, można siedzieć i ubolewać..
nie zniosla tego ze ja olewaja .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów